Drie manieren om die saaie muur in huis op te vrolijken

muur decoratie

Heb jij een kale muur in huis en ben je op zoek naar een manier om die muur wat extra’s te geven, zonder dat je daarvoor veel vloeroppervlakte moet inleveren? Het decoreren van een muur kan een hele uitdaging zijn. Hoe zorg je ervoor dat jouw muur de juiste uitstraling krijgt? Welke vorm van decoratie is groot genoeg voor jouw muur? Om jou een handje te helpen met het decoreren van die ene saaie muur hebben wij een paar mogelijkheden op een rijtje gezet.

Lambrisering/wandpanelen

Heb jij een klassiek of chique interieur of woon je in een monumentale woning? Dan zijn lambrisering of wandpanelen de beste manier om een kale muur vorm te geven. Beide mogelijkheden zijn een subtiele verandering die de ruimte meer dimensie en een chique uitstraling geven. Lambrisering of wandpanelen sluiten naadloos aan op chique meubels en geven jouw interieur een nog chiquere uitstraling.

Een muurschildering

Ben je op zoek naar een unieke manier om die saaie muur op te vrolijken? Laat een muurschildering aanbrengen! Muurschilderingen zijn schilderingen die op de muur worden aangebracht door een professionele kunstenaar. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Van romantische muurschilderingen tot hypermoderne muurschilderingen, alles is mogelijk. Zo is er voor elk interieur een passende muurschildering. Met een muurschildering kan je de uitstraling van elke ruimte naar een hoger niveau tillen en wordt die saaie muur opeens de coolste plek in huis.

De kracht van foto’s in een mooie fotolijst

De meest bekende manier om een muur op te vrolijken blijft het ophangen van foto’s. Of je nou kiest voor één uitvergrote foto, een fotogalerij of een fotocollage, met één of meerdere foto’s wordt die saaie muur opeens een plek waar je wordt herinnerd aan de mooiste momenten uit jouw leven. Van dierbare familiefoto’s tot foto’s van prachtige uitzichten en van foto’s van grootse, belangrijke momenten tot foto’s van een veelzeggende blik of een lach, jouw mooiste foto’s toveren die kale muur om in de mooiste plek in het huis.

Wil jij één of meerdere foto’s inlijsten? Dan is het belangrijk dat je kiest voor fotolijsten van hoge kwaliteit. Een goede fotolijst zorgt ervoor dat de foto goed beschermd is tegen beschadigingen en helemaal tot zijn recht komt. Wil jij een fotolijst van hoge kwaliteit kopen? Kwalitatief hoogwaardige fotolijsten bestel je eenvoudig online. Zo ben je niet gebonden aan de openingstijden van een winkel en kan je in alle rust een passende fotolijst uitzoeken.

Geef een reactie