Hier zijn ze dan: onze interieur trends van 2023!

Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent nieuwe interieur trends! Ben jij van plan om jouw interieur in 2023 een upgrade te geven? Lees dan snel verder, want hieronder vind je specifieke trends waarmee je aan de slag kan. Succes!

Een waterdamp haard

Je hebt vast wel eens gehoord van een elektrische haard of een haard die brand op ethanol. In 2023 ontvouwt zich echter een nieuwe trend: de waterdamp haard. In plaats van dat er echt vuur wordt gebruikt, maakt deze haard gebruik van waterdamp om de illusie van een brandend vuur te creëren. Het voordeel hiervan is dat het veiliger is en geen rook of as produceert. Daarnaast is het ook nog eens duurzamer, omdat er geen hout of gas gebruikt wordt. Neem eens een kijkje op Haardcenter.nl voor meer informatie over deze nieuwe innovatie op het gebied van afvoerloze haarden.

Een natuurstenen kookeiland

Een kookeiland is al een tijdje populair, maar in 2023 wordt het nog een stapje verder genomen met natuurstenen kookeilanden. Natuursteen geeft een luxe en natuurlijke uitstraling aan jouw keuken en is ook nog eens duurzaam. Het is verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren, waardoor je het kunt afstemmen op jouw persoonlijke smaak.

Een Audio-tafel

Een audio-tafel is een nieuw concept waarbij een tafel wordt gecombineerd met een audio systeem. Hierdoor heb je niet alleen een functionele tafel, maar ook een hoogwaardig geluidssysteem in huis. Dit is ideaal voor mensen die houden van muziek en een minimalistische uitstraling in hun woning. Je steelt hiermee gegarandeerd de show.

Een relax fauteuil met massagefunctie

Een relax fauteuil met massagefunctie is dé trend op het gebied van comfort. Na een lange dag werken is er niets fijner dan ontspannen in een comfortabele stoel met een massagefunctie. Waar dergelijke stoelen vroeger vooral voor bejaarden waren, zie je ze tegenwoordig terug in elk modern huis. Deze fauteuils zijn verkrijgbaar in verschillende designs, kleuren en materialen, waardoor je het kunt afstemmen op jouw interieur.

Duurzame meubels

Duurzaamheid blijft ook in 2023 een belangrijke trend op het gebied van meubels. Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van duurzame materialen zoals bamboe, gerecycled plastic en hennep. Daarnaast wordt er steeds meer gelet op de productieprocessen en wordt er gezocht naar manieren om het milieu te sparen. We adviseren altijd om hier als consument ook scherp op te zijn als je meubels gaat kopen.

Slimme verlichting

Slimme verlichting is een trend die al een tijdje aan populariteit wint en ook in 2023 niet zal verdwijnen. Met slimme verlichting kun je de verlichting in jouw huis op afstand bedienen en programmeren. Hierdoor bespaar je energie en kun je de sfeer in huis aanpassen aan jouw wensen. Dit kun je eventueel ook koppelen aan je waterdamp haard! Hoe cool is dat?

Geef een reactie