Drie soorten bestrating die jouw tuin een unieke uitstraling geven

Wil jij jouw tuin opnieuw bestraten en ben je op zoek naar bestrating die jouw tuin een unieke uitstraling geeft? Op het gebied van bestrating zijn de mogelijkheden eindeloos. Het brede aanbod aan bestrating kan er echter ook voor zorgen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Om jou een handje te helpen met het maken van een keuze hebben wij drie soorten bestrating op een rijtje gezet die jouw tuin een eigenzinnige uitstraling geven.

nieuwe bestrating

Waaltjes

Waaltjes, ook wel klinkers genoemd, zijn een traditionele vorm van bestrating. Ze geven jouw tuin een klassieke uitstraling en zijn voornamelijk geschikt voor landelijke tuinen, Hollandse tuinen en klassieke tuinen. Waaltjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren. Zo kan je kiezen voor waaltjes met een strakke afwerking, maar bestaan er ook waaltjes met afgeronde kanten, voor een wat speelsere look. Vandaag de dag zijn er zelfs zwarte waaltjes verkrijgbaar. Alles is mogelijk. Met waaltjes krijgt jouw tuin een gezellige, eigenzinnige sfeer.

Keramische tegels

Wil jij jouw tuin een chique uitstraling geven en wil je het terras echt een verlengde maken van de woonkamer? Dan zijn keramische tegels iets voor jou. Keramische tegels zijn kleur-, kras- en maatvast. Bovendien nemen ze geen vocht of vuil op en zijn ze eenvoudig schoon te maken. Keramische tegels zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en maten, zodat er voor elke tuin een passende tegel is. Ze geven jouw tuin een luxe uitstraling en kunnen zowel op het terras als in de rest van de tuin gebruikt worden.

Betontegels

Bij betontegels denkt men vaak aan die saaie grijze of rode tegels die gebruikt worden om openbare trottoirs mee te bestraten. Onterecht, want betontegels zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten en kunnen jouw tuin ook een hele chique en robuuste uitstraling geven. Zo kan je kiezen voor grote betontegels met een glad oppervlak, maar bestaan er ook betontegels met een natuursteen look. Door te kiezen voor betontegels krijgt jouw tuin een stoere, moderne uitstraling.

Tuin of oprit laten bestraten door een professional

Wil jij jouw tuin, oprit of perceel opnieuw laten bestraten? Bestratingswerkzaamheden kan je het beste overlaten aan een ervaren stratenmaker in Emmen. Door te kiezen voor een professioneel bestratingsbedrijf weet je zeker dat er voldoende aandacht aan een stevige ondergrond en goede waterafvoer wordt besteed, zodat de levensduur van jouw bestrating aanzienlijk langer wordt. Door het bestraten over te laten aan een stratenmaker wordt jouw bestrating op de juiste wijze aangelegd en kan jij er jarenlang van genieten.

Geef een reactie