Waarom u moet kiezen voor Firestone EPDM dakbedekking

Vandaag de dag is hoogwaardig EPDM voor vele doeleinden geschikt, het kan worden gebruikt voor platte daken van woningen maar het kan ook een goede oplossing zijn om bijvoorbeeld uw aanbouw, tuinoverkapping, garage waterdicht te maken. Het kan aangebracht worden op een nieuw dak maar ook op bestaande daken. Firestone EPDM is volledig recyclebaar en daarom een duurzaam product en dus beter voor het milieu.

firestone epdm dakbedekking

Voorkom schade door te kiezen voor dakbedekking.

Om voor bescherming te zorgen en lekkage tegen te gaan, is het kiezen voor dakbedekking een gunstig besluit. Een beschermende laag zorgt voor de vochtdichtheid en het tochtvrij houden van uw woning of pand. Bij daken met een helling zijn de vormen en kleuren zeer belangrijk aangezien deze de uitstraling bepalen. Als het gaat om platte daken dan is het eigenlijk vrijwel niet te zien. Maar als u EPDM dakbedekking gebruikt voor uw groendak moeten er wel bepaalde eisen gesteld worden. Een groendak of tuindak wordt bovenop een bestaand dak geplaats en bestaat uit verschillende soorten beplanting. In de meeste gevallen wordt gekozen voor EPDM of Bitumen omdat dit het meest geschikt is voor een groendak.

De voordelen van kwaliteitsdakbedekking.

Icopal universal en Firestone EPDM zijn de meest bekendste materialen voor dakbedekking. Met beide een levensduur van een aantal decennia en ze zijn ook nog eens een duurzaam keuze gezien ze beide recyclebaar zijn. Icopal universal heeft tevens ook een DUBOkeur. Dit geeft aan dat het van de hoogste normen van duurzaam bouwen voldoet. Icopal universal verzekerd u van een sterk en milieubewust materiaal dat lang mee gaan.

Interesse in EPDM Firestone of Icopal universal?

Heeft u interesse gekregen in EPDM Firestone, op google kunt u verschillende grote leveranciers vinden die EPDM leveren. U kunt daar vaak ook vrijblijvend contact opnemen voor advies en informatie over EPDM Firestone. Ook kunt u verschillende dakdekkers vinden die EPDM aanbrengen waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken als u de kennis en ervaring mist. U kunt vaak gratis een offerte aanvragen en de mogelijkheden bespreken.

Geef een reactie