3 redenen om voor een Pullman matras te kiezen

UPDATED: Dit artikel is bijgewerkt op oktober 28th, 2019 om 07:40 am

Ben je op zoek naar een nieuwe matras, omdat je huidige toe is aan vervanging? Of heb je een nieuwe nodig voor je nieuwe bed? We kunnen je vertellen dat er heel veel matrassen zijn. Naast dat er veel matrassen zijn, is het belangrijk dat je goed ligt. Ook wil je natuurlijk wel goed aan je dag beginnen en dat begint bij een goede nachtrust. De Pullman matras biedt vele voordelen. Wij hebben 3 redenen voor je op een rijtje gezet waarom je moet kiezen voor de pullman matras.

Een pullman matras is de #1 matras tegen o.a. huisstofmijt

Een echte Pullman matras herken je aan het hoge comfort. Door het unieke veren systeem slaap jij als roos. Alle matrassen van Pullman worden behandeld met Sensity. Je vraagt je nu vast af wat dat is. Het is een natuurlijke behandeling die ervoor zorgt dat de huisstofmijt en schimmelvorming verdwijnt. Heb je last van een van deze allergieën? Dan is een Pullman matras echt een must.

Het Pullman matras vormt naar je lichaam

Wil je graag dat het matras naar je lichaam vormt? Dan moet je zeker voor een Pullman matras kiezen. In het matras zit een ingenieus veersysteem, waarbij in de pocketveer een kleinere pocketveer is verwerkt. Dit merk je gelijk als je gaat liggen. Het matras vormt namelijk gelijk naar je lichaam door de juiste ondersteuning en tegendruk. Ook is het matras afgestemd op je gewicht, slaaphouding en lichaamsbouw. Jij gaat hele goede nachten tegemoet met het matras van Pullman.

Het matras gaat lang mee als je dit doet

Het matras van Pullman heeft ook een aantal handvatten op de zijkant zitten. Op deze manier kun je het matras eenvoudig omdraaien. Je denkt nu vast: waarom is dit nodig? Bij het omkeren ben je verzekerd van een langere levensduur en betere hygiëne. Wij adviseren je om dit twee keer per maand te doen. Laat jij je binnenkort ook verrassen door het slaapcomfort van een Pullman matras?

Online een matras kopen?

De afgelopen jaren worden matrassen steeds vaker online gekocht. Maar wat nou als de matras toch niet helemaal naar de zin is? Dan kun je ‘m gewoon retourneren! Je kunt de matrassen dus gewoon proberen.

Bestel nu jouw pullman matras online bij Matrassenstad.nl>>>>

Geef een reactie