De mooiste lingerie voor dames

Lingerie is een luxe voor dames waar niet alleen mannen van genieten, maar ook vrouwen zich enorm mooi in kunnen voelen. Lingerie is namelijk veel vaker voor vrouwen zelf dan voor mannen. Maar je zo mooi voelen kan alleen met de mooiste lingerie die perfect past op het lichaamstype van de vrouw. Bij Prima Donna kan je advies krijgen over lingerie die past bij jouw lichaamstype, waardoor je je niet alleen mooi voelt met je kleren aan maar ook met je kleren uit. Wil je alvast weten welke lingerie soorten er zijn? Dan leer je dit in het huidige artikel.

De babydoll

De babydoll is een kort jurkje dat op een nachtjapon lijkt. De lengte van de babydoll varieert vanaf de heup tot aan de navel, maar is zeker nooit langer dan de heup. De babydoll wordt vaak samen gedragen met een slip, omdat de babydoll al een voorgevormde BH heeft. De stof van dit soort lingerie is vaak van chiffon, satijn of zijde gemaakt met kanten details.

De body of bodysuit

Een body of bodysuit is strak zittende lingerie die lijkt op een badpak. Deze flatteert echter beter dan een badpak, omdat er rekening wordt gehouden met de borsten en heupen. Er zijn echter verschillende bodies in de lingeriewereld die verschillende functies hebben. Sommige bodies zijn namelijk corrigerend bedoeld voor onder jurken. Hierdoor worden bijvoorbeeld de heupen geaccentueerd en eventuele minpunten die een vrouw ervaart verhuld. Andere bodies zijn alleen bedoeld voor de sier en zijn net zoals de babydoll, gemaakt van materialen als zijde, satijn en kant.

Balconette

Een balconette is één van de vele BH soorten. Een balconette kan daarbij voorgevormd zijn of juist niet, maar over het algemeen is deze dieper uitgesneden dan reguliere BH’s. Dit is gedaan, zodat de bovenkant van de borst niet bedekt is en als het ware een balkon vormt. Vandaar ook de term balconette. Een balconette is ideaal als je shirts of blouses draagt die een lage nek hebben. Hierdoor flatteert de BH niet alleen je lichaamstype, maar ook de kleren die je erboven draagt.

Ben jij geintrigeerd geraakt door alle soorten lingerie die er op de markt te vinden zijn? Dan is een bezoek aan Prima Donna zeker fijn als je ook een babydoll, body of balconette wilt gaan aanschaffen. Met veel expertise en kennis van de verkopers wordt de perfecte lingerie voor jouw lichaamstype gekozen.

Geef een reactie