Geef je terras een make-over met nieuwe tuinmeubelen

Begin je je terras een beetje zat te worden? Waarom geef je hem geen make-over. Wat is er nou fijner dan na een lange dag lekker in het zonnetje te relaxen. Een mooi terras is niet alleen fijn om lekker te relaxen, het is ook een echte aanwinst voor het oog en laat je tuin er nog mooier uit zien. De goede keuze is lastig te maken. Er is erg veel keuze tussen verschillende tuinmeubelen. In dit blog lees je meer over hoe je jouw terras er prachtig uit laat zien.

Een goede keuze: Tribu tuinmeubelen

Wil je echt je terras een luxe en tijdloze uitstraling geven? Dan zijn Tribu tuinmeubelen de perfecte keuze. Deze tuinmeubelen zien er prachtig uit en laat jouw terras er echt tussenuit springen. Deze meubelen zijn duurzaam en een genot voor het oog. Deze meubelen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen. Door jarenlange ervaring zijn ze een echte wereldwijde pionier geworden op het gebied van tuinmeubelen. Ze hebben niet alleen meubelen voor een prachtige loungehoek maar ook sfeervolle buitenverlichting., zodat jouw tuin er weer prachtig bij komt te liggen. Al hou je van exclusiviteit en een prachtig design is dit een goede keuze voor jou.

Ook een topper op het gebied van tuinmeubelen: Vincent Sheppard

Wat ook een topper is op het gebied van tuinmeubelen is Vincent Sheppard. Deze tuinmeubelen zijn net als die van Tribu van hoogwaardige kwaliteit. Dit merk is grote speler en gaat al een lange tijd mee in de markt. Naast meubelen voor binnen heeft dit merk ook prachtige meubelen voor op je terras. Ze maken gebruik van “Lloyd Loom’’ meubelen. Dit is een techniek waar kraftpapier om ijzerdraad wordt gewikkeld. Hierdoor krijgen de tuinmeubelen een prachtige uitstraling.

De hoge kwaliteit wordt gewaarborgd doordat ze met de hand gewoven worden in Indonesië. Om precies te zijn de lokale bevolking van Cirebon. Deze vakmensen staan bekend om hun eeuwenlange ervaring van het weven en buigen van rotan, waardoor je met tuinmeubelen van Vincent Sheppard verzekerd bent van de hoogste kwaliteit.

Daarnaast is dit merk ook erg duurzaam. Ze zorgen ervoor dat ze bewust de grondstoffen gebruiken om deze meubelen te maken. Alles wordt gerycled en het afvalwater wordt gereinigd. In België wordt het hoofdkantoor voorzien van genoeg eigen gegenereerde zonne-energie dat ze bijna zelfvoorzienend zijn. Ze hebben zelf het FSC-label gekregen omdat ze zó duurzaam en sociaal zijn.

Geef een reactie