Hoodhunt, voordelig een leuke woning vinden

Het spreekt voor zich dat het kopen van een bepaald type vastgoed in de praktijk altijd een niet onaanzienlijk prijskaartje met zich meebrengt. Het is bovendien zo dat veel mensen voor het kopen van hun woning significant meer betalen dan eigenlijk noodzakelijk is. Het kan gelukkig ook anders. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om je als woningzoeker aan te melden bij Hoodhunt. Dit is een speciaal woningplatform welke het mogelijk maakt om zelf op zoek te gaan naar je droomwoning. Wil je liever niet zelf alle werk moeten doen en zou je graag willen kunnen rekenen op de bijstand van enkele absolute experts? Ook dat is perfect mogelijk. We laten je in dit artikel graag kennismaken met alle voordelen van het Hoodhunt platform.

Ga zelfstandig op zoek naar jouw eigen droomwoning

In principe worden er door het platform van Hoodhunt meerdere mogelijkheden aangeboden voor het vinden van je droomwoning. In eerste instantie is er de optie om zelfstandig op zoek te gaan. Dit gebeurt op basis van verschillende, specifieke eisen die door jou kenbaar worden gemaakt. Op basis van deze eisen moet het mogelijk worden om woningen die sowieso niet aan je verwachtingen zullen weten te voldoen uit de lijst te filteren. De persoonlijke voorkeuren die je in het systeem kan aangeven zijn de volgende:

  1. De locatie waar je graag zou willen wonen;
  2. De oppervlakte (het totaal aantal vierkante meters) van de woning;
  3. Het aantal kamers waaruit de woning bestaat;
  4. De prijsklasse waarbinnen je op zoek bent naar een geschikt huis;

De gewenste buurt waar jouw droomhuis in terug te vinden moet zijn kan zeer eenvoudig worden geselecteerd. Dit kan gebeuren door een buurt af te tekenen op de kaart die door het systeem beschikbaar wordt gesteld. Wanneer je alle voorkeuren hebt aangegeven zal het platform je een lijst aanbieden met vastgoed dat aan je eisen zal weten te voldoen. Op deze manier kan je in principe volledig zelfstandig jouw droomhuis vinden.

Maak ook kennis met de Hoodhunt aankoopbegeleiding

Lang niet iedereen zal het fijn vinden om er alleen voor te staan voor wat het kopen van een woning betreft. Ook daar heeft Hoodhunt wat op gevonden. Het is namelijk ook mogelijk om een beroep te doen op de Hoodhunt aankoopbegeleiding. Deze maakt het mogelijk om een team van ervaren experts ter beschikking te hebben voor het kopen van jouw gedroomde vastgoed. Het gaat hierbij niet alleen om een aankoopmakelaar, maar ook om een gespecialiseerde bouwkundige en om een jurist. Op deze manier kan je pas echt het door jou gedroomde vastgoed kopen tegen de meest interessante voorwaarden!

 Jouw woning verkopen via Hoodhunt

Ben je niet zozeer op zoek naar een woning om te kopen, maar ben je zelf verkoper? Ook in dat geval biedt Hoodhunt je heel wat interessante mogelijkheden aan! Alleen al door het invullen van je e-mailadres en de postcode waarin je woning te koop staat is het mogelijk om snel en eenvoudig in contact te komen met mensen die op zoek zijn naar een woning. Het mag dan ook duidelijk zijn, ook voor jou als verkoper van een woning is het zonder meer de moeite waard om de mogelijkheden van het Hoodhunt systeem te ontdekken!

Geef een reactie