Huis kopen of verkopen in Gouda? Schakel de hulp in van een NVM Makelaardij

Ben je van plan een huis te kopen? Je bent niet de eerste, want veel mensen zoeken vandaag de dag naar een woning. Of dit nu je eerste starterswoning is, een kleinere woning omdat je minder bent gaan verdienen of juist een grotere woonplek omdat er gezinsuitbreiding op de planning staat, er zijn genoeg redenen om te verhuizen. Maar, zoals we al aangaven, ben je niet de enige. Sterker nog, het is op dit moment erg druk op de woningmarkt en we verwachten dat dit nog wel even gaat duren. Dat heb je misschien vast wel al gemerkt als je al bezig bent met je zoektocht naar een geschikte woning. De vraag is dermate hoog, en het aanbod relatief laag, dat het lastig is om er ‘tussen te komen’. Vaak bieden er meerdere partijen op een huis en mag je maar één bod doen. En dan moet je maar net geluk hebben of jouw bod het hoogste is en of je er uit komt met de bank met betrekking tot een eventuele hypotheek. Of misschien wil je je eigen huis juist verkopen, uiteraard tegen de beste prijs. In alle gevallen kunnen wij, van makelaarskantoor Van t’ Hof, je hierbij helpen. Maar wat kunnen we dan allemaal voor je betekenen, zowel aan de verkoop- als koopzijde van het hele proces?

Makelaar in de omgeving van Gouda

Met de hulp van een NVM makelaar Gouda wordt het hele proces een stuk overzichtelijker en makkelijker. Dus zoek je een verkoopmakelaar in Gouda of een aankoopmakelaar in Gouda, dan zit je bij ons meer dan goed. Maar wat kunnen we dan allemaal voor je betekenen? Als aankoopmakelaar in Gouda kunnen we je bijvoorbeeld helpen bij het vinden van allerlei geschikte huizen. Jij geeft je wensen op en wij houden het aanbod in de gaten. Daarnaast kunnen we meegaan met bezichtigingen, want twee (professionele) paar ogen zien toch meer dan éé paar. Ook kunnen we helpen met onderhandelen, (voorlopige) koopcontracten voor je doornemen zodat alles klopt et cetera. Dus als je op zoek bent naar een makelaar omgeving Gouda, dan hoef je niet verder te zoeken, want dan zijn wij de juiste partij.

Advies bij hypotheken, verzekeringen en het doen van taxaties

Maar dat is nog niet alles. Wij zijn er ook om je te helpen en om advies te geven als je een hypotheek wilt afsluiten, want daar komt nog een hoop bij kijken. Misschien kan je wel op je hypotheeklasten besparen. Wij rekenen het voor je uit. Daarnaast doen we ook taxaties in Gouda en kan je bij ons terecht voor advies als je een verzekering wilt gaan afsluiten. We nemen alles persoonlijk met je door, zodat je een goede en gedegen keuze kunt maken. Op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan. Kortom, een huis kopen of verkopen begint bij makelaarskantoor Van t’ Hof in Gouda.

Geef een reactie