Van Liessum Makelaars

UPDATED: Dit artikel is bijgewerkt op december 29th, 2021 om 06:21 pm

Of u nou op zoek bent naar een makelaar voor het kopen van een huis, het verkopen van een huis of voor alleen een waardebepaling, van Liessum Makelaars staan voor u klaar! Van Liessum Makelaars is de meest succesvolle NVM makelaar in omgeving van Breda en kan u helpen bij taxatie tot verkoop en van aankoop van een woning.

Huis verkopen met van Liessum Makelaars

Wanneer u uw huis wilt gaan verkopen komt er veel op u af. Wellicht heeft u al een ander huis gekocht en wilt u zo snel mogelijk van uw eigen huis af. Misschien is dit uw eerste verkoop en bent u gespannen voor het aantal biedingen en wat die zullen zijn.

Van Liessum makelaars is gespecialiseerd in het zo soepel mogelijk laten verlopen van de verkoop van uw huis. Dit begint al bij de presentatie. De beste manier om een huis te verkopen, vooral in deze digitale tijd, is door middel van online vindbaarheid. Door middel van professionele foto’s, een woningvideo en een pakkende tekst, zorgt van Liessum Makelaars dat uw huis écht opvalt tussen al die andere huizen. Er zijn natuurlijk vele andere manieren om uw huis aan de man te brengen bij potentiële kopers, maar de sterkste conversie wordt toch wel gezien via de populaire en de kleinere websites. Naast deze online verkoop, verzorgen wij ook professionele open huizen waarbij we vaak enorm goede aanloop weten te realiseren.

Aankoop makelaar van Liessum

Van Liessum Makelaars doet niet alleen aan verkoop, maar helpt u ook bij de aankoop van een woning. Bij de verkoop van een woning wordt altijd snel gedacht aan een goede makelaar in de buurt, maar bij de aankoop van een huis meestal niet. Echter is het juist in die positie dat een makelaar wonderen kan doen. Van Liessum makelaars kan u bijstaan bij de aankoop van een huis en blijft koel wanneer u enthousiast wordt. Hierdoor kunnen wij garanderen dat u de laagst mogelijke prijs betaald voor het huis. Dit kan heel veel geld schelen en dat is bij de aankoop van een huis wel zo prettig. Daarnaast zorgt van Liessum makelaars ook dat u geen dingen over het hoofd ziet bij de aankoop van een helpen wij u ook bij het samenstellen of tekenen van het contract.

Waardebepaling

Van liessum makelaars doet ook aan waardebepaling. Dat is handig voordat u uw huis wilt gaan verkopen, of als u gewoon benieuwd bent naar de waarde van uw huis. Van Liessum makelaars is dé specialist op het gebied van woningen in omgeving Breda en kan u heel goed helpen bij het vaststellen van een geschikte prijs voor uw huid. Zo kunt u met de zekerheid dat u met een realistische prijs de markt op gaat starten met de verkoop. Hierbij kunnen wij u gemakkelijk helpen. Doordat wij uw waardebepaling hebben gedaan, kunnen wij ook een hele soepele transitie naar de verkoop garanderen. Dat is prettig voor u en goed voor toekomstige kopers van uw woning.

Geef een reactie