6x mooi behang voor de woonkamer

UPDATED: Dit artikel is bijgewerkt op november 3rd, 2023 om 08:19 pm

Behang is terug van weggeweest

Zin om je woonkamer een nieuwe impuls te geven, maar wil je de kwasten en verfrollers links laten liggen? Goed nieuws: behang is terug van weggeweest en staat klaar om je woonruimte te transformeren.

In deze blog duiken we in de wereld van behang en fotobehang en presenteren we zes schitterende stijlen die niet alleen je muren, maar ook je humeur opfrissen!


Industrieel behang

Laat je meevoeren naar een omgeving waar ruwe materialen en stoere designs de toon zetten. Industrieel behang brengt de uitstraling van een New York loft rechtstreeks naar jouw woonkamer.

Bij industrieel behang kun je denken aan het ruige van een betonlook of de charme van een oude stenen muur. Met het ‘Gold on Concrete Wall’ van Photowall krijg je bijvoorbeeld die begeerde industriële flair, waarbij de glinstering van goud op een betonlook muur je ruimte een onverwacht luxe uitstraling geeft.

Behang op onderstaande foto: Gold on Concrete Wall’ van Photowall


Behang met dieren

Wie zegt dat dierenprints alleen thuishoren in de kinderkamer? Dieren hoeven namelijk helemaal niet kinderachtig te zijn. Laat je interieur brullen, tjilpen of zelfs stampen met behang dat de schoonheid van de fauna eer aandoet.

Het ‘Africa Pop’ van Photowall is een perfect voorbeeld van hoe dierenbehang een statement kan maken, zelfs in de meest verfijnde woonkamer. Een klein stukje muur omtoveren in een wild avontuur? Dit behang maakt het mogelijk.

Behang op onderstaande foto: Africa Pop van Photowall


Behang met schitterende natuur

Transporteer jezelf naar de meest adembenemende plekken op aarde, zonder je woonkamer te verlaten. Behang met natuurlijke wonderen zoals de Grand Canyon, de rijstvelden van Bali of het hypnotiserende Noorderlicht kan een muur tot leven brengen. Een perfecte manier om elke dag die mooie herinneringen terug te halen.

‘Misty Mountains’ van Photowall kan bijvoorbeeld een serene en bijna meditatieve sfeer creëren, ideaal voor degenen die thuis een oase van rust willen creëren.

Behang op onderstaande foto: Misty Mountains van Photowall


Abstract vintage

Abstracte kunst ontmoet de nostalgie van vintage in behang dat een tijdloze, artistieke sfeer ademt. Het ‘Ipanema Beach – Green’ van Photowall combineert bijvoorbeeld groene of roestkleurige tinten in een patroon dat zowel modern als retro aanvoelt. Een dergelijk ontwerp kan een subtiele, maar onmiskenbare impact hebben op je ruimte, en het gesprek aanzwengelen.

Behang op onderstaande foto: Ipanema Beach – Green van Photowall


‘Good old’ kleurrijk bloemenbehang

Terug van nooit weggeweest: het bloemenbehang. Of je nu kiest voor een haarscherp fotobehang of voor de zachtere lijnen van een traditionele stijl, bloemen zorgen voor een levendige en warme sfeer. Bloemenbehang is perfect voor een volledige muur, maar ook voor het maken van een statement op een mooie tussenmuur.

‘Meadow Flowers – Black’ van Photowall brengt het klassieke bloementhema met een moderne twist naar je muren, en belooft een heerlijke sfeer in elke kamer.

Behang op onderstaande foto: ‘Meadow Flowers – Black’ van Photowall


Minimalistisch behang

In een wereld waar ‘minder meer is’, kan minimalistisch behang wonderen doen. Sierlijke schetsen of eenvoudige geometrische vormen zoals die in ‘Geometric Shapes – Rust and Black III’ van Photowall, bieden een rustgevende en tegelijkertijd stijlvolle uitstraling. Ze voegen karakter toe zonder te overweldigen en zijn de perfecte achtergrond voor bijna elke interieurstijl.

Behang op onderstaande foto: ‘Geometric Shapes – Rust and Black III’ van Photowall


Voldoende inspiratie voor een nieuw behang?

Elk van deze behangsoorten heeft de potentie om je woonkamer om te toveren in een ruimte die spreekt van je persoonlijkheid en stijl. Wij hopen dat dit voldoende stijlinspiratie voor je is! Ga je voor de industriële look of laat je je woonkamer opbloeien met een bloemenzee? De keuze is aan jou. Onthoud dat behang meer is dan alleen een achtergrond; het is een uitdrukking van wie je bent. Dus pak die lijmkwast en maak je klaar om je muren tot leven te wekken!


Op zoek naar meer inspiratie?

Geef een reactie