Op zoek naar unieke wanddecoratie? Ga voor muurcirkels!

Stijlvolle wanddecoratie

Ben jij op zoek naar wanddecoratie die niemand anders heeft, die stijlvol of vrolijk is en helemaal bij jou past? Dan ga je voor muurcirkels! Met deze ronde wanddecoratie wordt iedere muur een feestje om naar te kijken.

Kies jij één van de standaard afbeeldingen van in bijvoorbeeld een natuurthema, van dieren of bloemen? Of ga je liever voor zelfgemaakte foto’s of tekst? Met wandcirkels kan jij je creativiteit kwijt om de mooiste, persoonlijke wanddecoratie te maken die helemaal bij jou en je interieur past.

Wat is een muurcirkel?

Een muurcirkel is een ronde decoratie die je aan de wand hangt. Dit type decoratie wordt ook wel ‘wandcirkel’ genoemd. Er kan van alles op de ronde wanddecoratie staan, van een zelf genomen foto tot een schilderij, een tekening of een inspirerende quote. De meeste mensen kiezen voor een combinatie van verschillende muurcirkels in een persoonlijke of kleurrijke verzameling. Afwisselen kan natuurlijk ook, door een combinatie te maken van quotes, afbeeldingen en kleur en foto’s in zwart-wit.

Waarom kiezen voor muurcirkels?

Met ronde wanddecoratie breng je sfeer in een ruimte, geef je een kamer een persoonlijke touch of maak je een statement. Omdat er een brede keuze is aan afbeeldingen, passen ze bij elke woonstijl en in iedere ruimte, zowel binnen als (beschut) buiten, van de woonkamer tot de babykamer en de keuken tot het kantoor en de veranda. Muurcirkels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, van XS tot extra groot. Dit geeft je de mogelijkheid te spelen met de formaten en afbeeldingen om een unieke en persoonlijke compositie te creëren.

Hoe bevestig ik een muurcirkel?

Het aan de muur hangen van ronde wanddecoratie is heel eenvoudig. Dit doe je met behulp van een magnetisch ophangsysteem. Daar komt geen boor aan te pas: je plakt de cirkels op de muur. Dat kan op verschillende ondergronden, van een muur met structuur tot glad stucwerk en behang. Wil je graag wisselen van afbeelding? Dankzij het magnetische systeem verwissel je de afbeeldingen in een paar seconden.

Keuze in materialen voor ronde wanddecoratie

Ga je voor stoer, voor bescheiden of kies je liever voor luxe? Ronde wanddecoratie is verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder forex, aluminium en plexiglas. Elk materiaal heeft zijn eigen uitstraling en kenmerken, zodat er altijd een type bij zit dat helemaal bij jouw voorkeur en interieur past.

Een unieke combinatie van Modulari

Wil jij een unieke combinatie van wandcirkels, maar weet je niet goed waar je moet beginnen of twijfel je over je ontwerp? Een interieurstylist van Modulari staat voor je klaar! Samen kijken jullie naar de ruimte waarin de cirkels komen te hangen, naar de gekozen afbeeldingen en formaten en naar de combinatie die jij in gedachten hebt. De interieurstylist geeft je vervolgens vrijblijvend advies over het ontwerp. Op die manier weet je zeker dat de afbeeldingen en formaten goed bij jou en je interieur passen!

Een gedachte over “Op zoek naar unieke wanddecoratie? Ga voor muurcirkels!

Geef een reactie