Alles wat je moet weten over baklijsten

baklijsten

Foto’s op canvas worden steeds populairder. Van familieportretten tot prachtige natuurfoto’s, steeds meer foto’s worden afgedrukt op een canvasdoek. Een foto op canvas is een leuk cadeau om te geven, maar ook om te ontvangen. Een foto op canvas zorgt ervoor dat de foto een mooie, robuuste en stoere uitstraling krijgt en echt tot leven komt. Het kan echter wel een hele uitdaging zijn om een canvasdoek een goed plaatsje te geven in het interieur. Door jouw foto op canvas in te lijsten in een baklijst sluit de foto beter aan op de rest van het interieur. Baklijsten zijn stijlvolle lijsten die speciaal zijn ontwikkeld voor het inlijsten van canvasdoeken. Wij vertellen je alles wat je moet weten over baklijsten.

Wat zijn baklijsten?

Een baklijst is een lijst die speciaal ontwikkeld is voor canvasdoeken. Baklijsten worden daarom ook wel canvaslijsten of schilderijlijsten genoemd. De baklijst heeft zijn naam te danken aan het L-vormige profiel van die lijst, die als het ware een bak vormt. In die bak kan het canvasdoek worden opgehangen. Baklijsten zorgen ervoor dat je een schilderij of een foto op canvas op stijlvolle wijze aan de muur kunt hangen. Dankzij de baklijst is het canvasdoek beter beschermd tegen beschadigingen en past het canvasdoek beter in jouw interieur. Omdat baklijsten verkrijgbaar zijn in allerlei kleuren en stijlen, is er voor elk interieur en elk canvasdoek een passende baklijst.

De voordelen van een baklijst

Baklijsten kennen veel voordelen

  • Baklijsten zorgen ervoor dat jouw canvasdoeken beter bij het interieur passen
  • Wil jij een canvasdoek ophangen? Een baklijst zorgt ervoor dat jouw canvasdoek op stijlvolle wijze wordt omlijst, zodat het canvasdoek alle aandacht krijgt die het verdient
  • Door jouw canvas in te lijsten in een baklijst is het doek beter beschermd tegen beschadigingen
  • Baklijsten worden altijd op maat gemaakt, zodat hij naadloos aansluit op jouw canvasdoek

Een baklijst kopen

Wil jij één of meerdere canvasdoeken inlijsten en een aantal baklijsten kopen? Baklijsten kopen kan vandaag de dag eenvoudig online bij een lijstenmakerij. Door jouw baklijsten online te bestellen bij een professionele lijstenmakerij weet je zeker dat jouw lijsten op maat worden gemaakt en naadloos aansluiten op jouw canvasdoeken. Online bestellen heeft als voordeel dat je niet aan de openingstijden van een winkel gebonden bent. Je kunt in alle rust, in jouw eigen tijd een passende baklijst uitzoeken. De door jouw gekozen lijsten worden bovendien thuis bezorgd, zodat jij direct aan de slag kunt met het inlijsten van jouw canvasdoeken.

Geef een reactie