De voordelen van een opblaasbare jacuzzi

opblaasbare jacuzzi voordelen

We zouden allemaal wel een jacuzzi in ons tuin willen hebben. Toch is dat voor sommige mensen niet handig omdat er onvoldoende ruimte voor is. Een opblaasbare jacuzzi heeft echter een hoop voordelen ten opzichte van een normale jacuzzi, waardoor een opblaasbare jacuzzi toch interessant kan zijn. In dit artikel sommen we de voordelen voor je op.

Een voordelige aanschafprijs

Het eerste voordeel van een opblaasbare jacuzzi is de aanschafprijs. In vergelijking tot een reguliere jacuzzi is de opblaasbare variant vele malen goedkoper. Vanaf 500 euro heb je al een uitstekende opblaasbare jacuzzi. Een normale jacuzzi kost meestal het tienvoud daarvan. Daardoor kan alleen de prijs al een reden zijn om voor een opblaasbare jacuzzi te kiezen. Een opblaasbare jacuzzi is net zo relaxend als een normale variant. Door voor een kwalitatief goede jacuzzi te kiezen lever je niet in op kwaliteit ten opzichte van een niet opblaasbare jacuzzi.

Je kunt hem opbergen wanneer je hem niet gebruikt

Als het gebruik van de jacuzzi even niet uitkomt kan je hem gemakkelijk opbergen. Bijvoorbeeld voor als je op vakantie gaat in de zomer. Je laat hem simpelweg leeglopen en drogen en vervolgens berg je hem op. Een opblaasbare jacuzzi neemt eenmaal opgevouwen weinig ruimte in beslag. Je kan hem dus gemakkelijk op zolder zetten totdat de temperaturen weer wat oplopen. Of je laat hem staan zodat je ook tijdens koude dagen lekker warm in de jacuzzi kunt zitten!

Je kunt hem gemakkelijk verplaatsen

Het derde voordeel van een opblaasbare jacuzzi is de verplaatsbaarheid. Zo kun je hem bijvoorbeeld in de zomer in de tuin neerzetten en in de winter in de garage. Of je verplaatst hem onder overkapping in je tuin, zodat je er ook tijdens regen en sneeuw gebruik van kunt maken. Want wanneer je eenmaal een jacuzzi hebt wil je niet meer zonder. Om het gras te beschermen kun je de jacuzzi wekelijks verplaatsen zodat de ondergrond nog goed blijft. Bij een vaste jacuzzi ben je gebonden aan een vaste plek.

Geef een reactie