Deze producten kunnen niet ontbreken bij een verhuizing

Als je gaat verhuizen moet je aan veel verschillende dingen denken. Je hebt ook veel verschillende soorten producten nodig. Denk hierbij o.a. na over krimpfolie en tyraps kopen, maar er zijn nog veel meer belangrijke dingen die niet mogen ontbreken. In dit artikel ga ik je hier wat meer informatie over geven.

Tyraps kopen

Tyraps zijn erg handig om spullen bij elkaar te binden. Je kunt ze zo strak doen als je zelf wilt en als één tyrap niet groot genoeg is kun je ze ook gemakkelijk aan elkaar maken zodat je dikkere objecten kunt verbinden. Als ze eenmaal vast zitten kun je ze niet meer los krijgen (ze kunnen alleen strakker gemaakt worden). Als je ze los wilt krijgen heb je een schaar of iets anders scherps nodig. Het is handig dat ze niet zomaar los te krijgen zijn, want dan zouden ze tijdens het transport ook los kunnen gaan en dan liggen alle spullen los door elkaar in de verhuiswagen. Tyraps zijn dus erg handig om spullen bij elkaar te houden tijdens de transport.

Duct tape

Duct tape mag ook zeker niet ontbreken bij een verhuizing. Je kunt verhuisdozen hier goed mee dichtplakken. Duct tape is een stuk steviger dan plakband. De tape is ten eerste al een heel stuk breder, waardoor het minder snel doorscheurt. Ook blijft de tape zelf beter plakken dan plakband dus je kunt beter voor duct tape kiezen wanneer je de verhuisdozen dicht wilt maken. Zo weet je zeker dat ze goed dicht blijven zitten tijdens de verhuizing.

Krimpfolie

Krimpfolie is ter bescherming van je spullen. De folie doe je om je spullen heen die niet beschadigt mogen worden tijdens de verhuizing. Vaak wordt dit voor meubels of andere grote spullen gebruikt die niet in een verhuisdoos kunnen. Je doet eerst de folie om de spullen heen en daarna verhit je de folie met een warmtebron. Je kunt hier een krimppistool voor gebruiken, maar ook een andere warmtebron werkt goed. Als de folie warm gemaakt wordt gaat die strak om het voorwerp heen staan en zorgt het ervoor dat er geen vuil of vocht tussen kan komen dat het voorwerp beschadigd.

Verhuisdozen

Om al je spullen te verplaatsen van het ene huis naar het andere huis zijn verhuisdozen erg praktisch. De kleinere spullen kun je dan bij elkaar in de verhuisdoos doen, waardoor ze minder snel kwijt kunnen raken en je minder vaak heen en weer hoeft te lopen. Je kunt nu de doos met alle spullen in een keer pakken in plaats van alle spullen los meesjouwen.

Ik hoop dat je iets aan dit artikel hebt gehad en je nu goed voorbereid bent op je verhuizing.

Geef een reactie