Gadgets die het huishouden vereenvoudigen

Er gaat normaal gesproken de nodige tijd en moeite in het huishouden zitten. Gelukkig liggen er steeds meer apparaten in de schappen die het huishouden een stukje makkelijker maken. We zetten er een aantal op een rij.

robotstofzuiger wit

Steelstofzuiger of robotstuiger

Woon je niet in een enorm groot huis? Dan is een steelstofzuiger een veel betere keuze dan de ‘normale’ stofzuiger, die officieel de sledestofzuiger heet. Een steelstofzuiger is namelijk veel comfortabeler. In plaats van dat je stofzuiger achter je aan moet aanslepen (met alle ongemakken van dien), beweeg je het apparaat vooruit. Veel steelstofzuigers werken bovendien met een accu. Hierdoor zijn ze draadloos, wat ook weer nodige comfort oplevert. Je kunt steelstofzuigers onder andere bij Dyson kopen. Vervolgens scoor je bij Bespaardeals de kortingscode.

Wil je dat er gestofzuigd wordt terwijl je in je luie stoel zit? Dan is de robotstofzuiger een uitstekende optie. Na het aanzetten beweegt het apparaat automatisch door je huis en zuigt hij schoon zonder dat je iets hoeft te doen. Er zitten helaas nog wel enkele nadelen aan de robotstofzuiger. Zo hangt er nog een behoorlijk hoog prijskaartje aan en wordt niet elke oppervlakte even goed schoon gezogen. Het vergt bovendien enige voorbereiding, want je moet er vooraf voor zorgen dat de meeste obstakels ut de weg zijn geholpen.

Slimme wasmachine

Een slimme wasmachine kun je vanaf afstand op je smartphone of tablet bedienen, wat je leven behoorlijk vergemakkelijkt. Als je ’s ochtend je kleding in de wasmachine doet, dan kun je deze in de middag vanaf kantoor aanzetten. Zodra je thuiskomt is je kleding gewassen en kun je het meteen ophangen. Ook handig: je krijgt op jouw apparaat een melding zodra de was klaar is. Je hoeft dus niet meer voor niets naar de wasmachine te lopen.

Multicooker

Koken kan aardig wat tijd in beslag te nemen. Met een multicooker hoef je niet meer in de keuken te staan op het moment dat het eten wordt bereid. Dit geeft je de mogelijkheid om je tijd aan andere dingen te besteden terwijl je aan het koken bent. Je kunt zelfs de deur uitgaan. Zodra je thuiskomt staat er een maaltijd voor je klaar. Met een multicooker kun je niet alleen koken, maar ook bakken en stomen. De maaltijden die je met een multicooker kunt bereiden zijn dan ook eindeloos. Voor kleinere keukens is een multicooker nóg handiger, aangezien het andere apparaten vervangt en daardoor ruimte bespaart.

Automatische beregening

Hoewel het heerlijk is om een tuin te hebben, vereist het wel onderhoud. Een beregeningssysteem biedt uitkomst. De naam zegt het al een beetje: je kunt dit systeem zo instellen dat je tuin automatisch beregend wordt. Ook als je nog in bed ligt of op vakantie bent. Bijkomend pluspunt is dat het beregeningssysteem zorgt dat het groen in je tuin precies de juiste hoeveelheid water krijgt.

Geef een reactie