Geniet langer van je Philips koffieautomaat

Het drinken van een kop koffie, is één van de belangrijkste aspecten van een succesvol ochtendritueel. Het geeft ons de energie die wij nodig hebben, om aan ons dagelijks leven te beginnen. Bijna het merendeel van de Nederlanders heeft een Philips koffieautomaat in huis staan. Deze machines zijn kwalitatief sterk en zetten daardoor goede koppen koffie. Zoals iedere andere machine ter wereld, zal ook een koffieautomaat verjaren. Deze is dan veel gebruikt, waardoor deze begint te verslijten. Maar wist jij dat jij veel langer met jouw Philips koffieautomaat kunt doen, wanneer je gebruik maakt van een Saeco AquaClean? Ben jij benieuwd wat een Saeco AquaClean is en hoe dit ervoor zorgt dat jouw koffieautomaat langer mee gaat? Lees dan snel verder!

Wat is een Saeco AquaClean?

Een Saeco AquaClean is een waterfilter, dat geplaatst kan worden in het waterreservoir van de machine. Een waterfilter zorgt ervoor dat verkalken tegen wordt gegaan. Hierdoor hoef je je koffieautomaat pas weer na 5000 koppen koffie te ontkalken.

Wat zijn de voordelen van Saeco AquaClean?

De Saeco AquaClean verwijdert op natuurlijke wijze de kalk en zal ervoor zorgen dat de machine niet verstopt kan raken, dankzij het micro-poreuze filter. Een ander voordeel dat komt kijken bij de Saeco AquaClean, is dat de smaak van de koffie verbetert. Wanneer het water van de koffie goed gezuiverd is, zul je dit ook merken in de smaakbeleving van de koffie.

Hoe werkt een Saeco AquaClean?

Een Saeco AquaClean hoef je simpelweg alleen maar in het waterreservoir te plaatsen. Dit wordt gedaan door middel van het Click&Go-systeem. Wanneer het filter in het waterreservoir geplaatst is, activeer je het via de gebruikersinterface. Wanneer de koffieautomaat gebruik maakt van een ontkalkings alarmsysteem, wordt deze gedeactiveerd. Na acht keer het waterfilter vervangen te hebben, zal het ontkalkings alarmsysteem weer activeren

Geef een reactie