Hoe zorg je voor een luxe uitstraling in huis?

Ben jij aan het kijken voor een andere woning of ben je op zoek naar manieren om de huidige woonruimte een luxere uitstraling te geven? Wij hebben speciaal voor jou een paar toffe en handige tips op een rijtje gezet om je huis een luxe uitstraling te geven. Ook voor iedereen die zijn of haar woning te koop zet zijn deze tips handig!

Less is more, more is less

Zorg dat je de ruimte open laat en dat je deze slim indeelt, ook is het niet verstandig om zomaar wat meubels bij elkaar te zetten en te zien waar het schip strandt. Wanneer het budget de mogelijkheid toelaat kun je ervoor kiezen om design meubels van Studio Nine Design te kopen of huren! Wil je dat je huis snel verkocht wordt? Informeer dan naar de mogelijkheid om enkele toffe items te huren tot aan de verkoop van het huis.

Wit, licht en ruimte

Dit trucje wordt ook wel eens in de branding van producten toegepast, waarom open je iPhones uit een wit doosje dat langzaam open gaat? Precies.. een premium gevoel. Dit kun je ook op een woning toepassen door gebruik te maken van witte kleuren, open ruimtes en prachtige meubels en decoratieve stukken. Het is ook mogelijk om advies te vragen aan een interieurdesigner, zij zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van wonen, styling en luxe.

Planten en natuurlijke materialen

Met name grote planten zorgen voor een luxe uitstraling binnenshuis. Je kunt hout verwerken in bankjes, tafels en stoelen voor een prachtige rustieke uitstraling. Wil je nog meer natuurlijke materialen in huis halen? Dan is het mogelijk om dit in de keuken te verwerken met behulp van een prachtig natuurstenen keukenblad. Ook kun je deze materialen terug laten, komen in verschillende accessoires. Zet de woning niet te vol met accessoires, een paar is écht voldoende.

Elektronische hoogstandjes

Hoe luxe voelt een huis wanneer je bij binnenkomst een robotstofzuiger voorbij ziet rijden en alle lichten automatisch aangaan? Er zijn een hoop mogelijkheden waar je over na kunt denken. Van geautomatiseerde verlichting en beregening tot ingebouwde ovens, verwarmingen en koffiezetapparaten. Wanneer er voldoende budget is zijn geen dromen te groot.

Geef een reactie