Houten veranda

UPDATED: Dit artikel is bijgewerkt op december 29th, 2021 om 06:23 pm

Vandaag neem ik jullie mee naar een project dat bij mijn buren is gebeurd. Het bedrijf Donker Houtbouw heeft een mooie houten veranda geplaatst. Deze houten veranda werd geplaatst in Kesteren. Ik neem jullie graag mee in de uitwerking hiervan. Hoe het ontstaan is en wat Donker Houtbouw nog meer allemaal kan. Veel leesplezier! Als jullie hierover vragen hebben neem dan gerust contact met mij op!

Hoe het begon

Toen mijn buren naast ons kwamen wonen hadden ze een droom. Een mooie veranda in hun tuin. Helaas was dit in het begin nog niet mogelijk. Dit kwam doordat de verbouwing te veel geld kostte. Daarom besloten ze om eerst binnen in het huis alles klaar te hebben. Zo moesten ze eerst de badkamer vernieuwen, wc renoveren en moest er een slaapkamer verdeeld worden in twee slaapkamers.

Toen ze eenmaal klaar waren met de binnenhuis verbouwing besloten ze te gaan sparen voor een veranda. Dit sparen duurde ongeveer een jaar. Hierna hadden ze genoeg gespaard. Toen zijn ze na gaan denken over wat voor soort veranda ze wilden hebben. Al snel kwamen ze bij Donker Houtbouw uit. Hier vonden ze veel mooie veranda’s. Na wat nadenken en overleggen met familieleden, besloten ze een afspraak te maken.

Kennismakingsgesprek

Toen ze de afspraak gemaakt hadden werden ze persoonlijk gebeld door de eigenaar van donker houtbouw. Dit zorgde voor een directe klik. Tijdens dit telefoongesprek dacht de eigenaar mee met het plan dat mijn buren hadden. Dit vonden ze erg fijn. Ook was er ruimte zat om vragen te stellen. Vragen over de veranda, uitvoering, prijs en het team. Na ruim een half uur bellen besloten mijn buren dat ze het gesprek verder persoonlijk wouden afronden. Zo kon Donker Houtbouw ook zien hoe de tuin was en bekijken welke mogelijkheden er waren.

Afspraak

Tijdens de afspraak had Gerben ook een meetapparaat mee. Hiermee kon hij de tuin opmeten terwijl wij ons plan vertelde. Hier dacht Gerben direct openlijk mee over welke mogelijkheden er waren en hoe hij dacht dat het mooi zou gaan staan. Dit vonden mijn buren erg fijn! Hierdoor werd hun droom die ze nog in hun hoofd had steeds wat werkelijker. Na het gesprek ging Gerben naar zijn kantoor. Na ongeveer een week werden mijn buren gemaild over hun veranda. Bij deze mail stond een mooie beschrijving van hoe de veranda er uit zou gaan zien. Daarnaast had Gerben er een mooie bouwtekening bij gedaan om te laten zien hoe onze nieuwe veranda er uit zou gaan zien.

De bouw

Na goedkeuring van de bouwtekeningen en de werkzaamheden kwam Gerben en zijn team de ochtend van de werkzaamheden op tijd aan. Samen met zijn team begon hij met de planken klaar te leggen en de bouw was begonnen. Het resultaat was zo mooi! Mijn buren hebben echt de mooiste veranda van de hele buurt!

Wat doet Donker Houtbouw nog meer?

Donker Houtbouw is een bedrijf dat gespecialiseerd is in houtbouw. Zij maken alles van een houten veranda tot een hele tuin kamers of recreatiewoning. Benieuwd hoe zij jou kunnen helpen? ga naar hun website en neem nu contact met ze op!

Geef een reactie