5 tips om jouw huis te onderscheiden van de rest

Eigen huis, eigen haard en zo is het ook net. Je wil jouw huis anders maken dan al die ander huizen, zonder echt ‘dat rare stel op de hoek’ te zijn. Je wil je onderscheiden, er net een ander vleugje over gooien. Hoe doe je dit? Door objecten toe te voegen die nog niet in het rijtje staan. Door de volgende tips willen we zorgen dat mensen bij jouw huis denken, dat wil ik ook. Hierbij dus 5 tips om jouw huis te onderscheiden van de rest.

huis decoreren

Inloopkast

Een inloopkast, natuurlijk. De droom van vele vrouwen, een grote ruimte in het huis met allemaal kleding en dit maal niet de wasmand. Een inloopkast biedt vele mogelijkheden, of die nou groot of klein is. Je kan zo leuk spelen met de aankleding van je inloopkast, dit hangt natuurlijk ook af van hoe de kamer eruit ziet die verbonden is aan je inloopkast.

Brievenbus

Een brievenbus? Zal je misschien denken en dan zeg ik zeker een brievenbus. Er zijn veel brievenbussen en omdat dit de voorkant van je huis is, is het zeker een mogelijkheid om je te onderscheiden. Denk aan een staande brievenbus zoals de klassieke Amerikaanse brievenbussen, die je altijd in films ziet of de typische Engelse kolombrievenbus. Zo’n brievenbus geeft persoonlijkheid aan je huis en straalt een soort luxe uit en is natuurlijk gewoon leuk.

Een minibar

Ja ook voor de mannen (en vrouwen) een echte minibar! Lekker in de garage of kelder je eigen bunker tijdens de mannen avond. ’s Nachts genieten van de superbowl, met veel gezelschap. Hoe springt jouw huis er uit tijdens die avond? Een minibar natuurlijk, net even wat uitgebreider dan alleen een koelkastje. Koelkastje vol, bier tap erbij, statafel met nootjes en let’s go, eigenlijk zoals je het in je dromen voor je ziet.

Een grote gameruimte

Een echte gameruimte met een giga scherm en een Playstation ruimte voor virtual reality. Wat ook steeds populairder wordt zijn arcade kasten. Denk groot, want voor meer lol heb je meer nodig, simpel. Naast dat dit voor jou leuk is, is het voor de kids ook leuk om met vrienden te spelen. Die worden natuurlijk ‘de bom’ met zo’n ruimte thuis. Een grote gameruimte, de ideale manier om je zondagmiddag relaxt door te komen.

Een zwembad of jacuzzi

Wie kan nou ook zeggen dat ie thuis een zwembad of jacuzzi heeft? En niet alleen om lekker mee te pronken (al is dat natuurlijk ook leuk), je kan je baantjes nu gewoon thuis trekken en hoeft de deur daarvoor niet meer uit. Of als je van die vermoeiende werkdag thuis komt even lekker tot rust komen in de warme jacuzzi, wijntje erbij even volledig ontspannen. En dan natuurlijk een foto plaatsen op de socials om stiekem toch even op te scheppen over hoe goed je het hebt.

Dus wil jij er uitspringen, mensen dat ‘dat wil ik ook’ gevoel geven of gewoon je zelf helemaal thuis laten te voelen. Volg deze tips en je zit geheid goed.

Geef een reactie