Inspiratietips om je tuinhuisje te gebruiken

Tegenwoordig zie je heel veel tuinhuisjes bij mensen in de tuin staan. Deze worden voornamelijk gebruikt als een verlengde van een schuur of garage, en dienen dus vooral als opslagplek. Toch zijn er nog veel andere manieren waarop je je tuinhuisje kan gebruiken.

Buitenkeuken

Een buitenkeuken is ideaal voor in de zomer. Vaak is het te warm om binnen boven het warme fornuis te hangen. Ook zit iedereen buiten en als je gaat koken, moet je in je eentje binnen staan. Een buitenkeuken zou dan ideaal zijn. Een tuinhuisje biedt hiervoor de uitkomst. Vooral wanneer je een tuinhuisje hebt met een overkapping kan je lekker buiten blijven om je maaltijd voor elkaar te maken.

Bedrijfsruimte

Vaak zie je dat mensen een eigen bedrijf aan huis hebben. Denk bijvoorbeeld aan een eigen beautysalon of een eigen kapsalon. Je wil niet dat alle klanten je eigen huis binnen komen en een externe ruimte huren is vaak erg duur. Een tuinhuisje is daarom de ideale oplossing. Je hebt het dicht bij huis, je hoeft er geen huur voor te betalen en je kan het vormgeven zoals je zelf wil. Ook als je geen eigen bedrijf hebt, kan je een tuinhuis gebruiken als werkruimte. Maak er je eigen kantoor van. Zo heb je alle gemakken van je eigen huis vlakbij, maar word je niet gestoord door je man, vrouw of kinderen.

Sportruimte

Wil je graag in vorm blijven maar wil je liever niet tussen de andere mensen in de sportschool staan? Dan is het bouwen van je eigen sportschool aan huis een idee. Je moet wel een heel groot huis hebben wil je dat in je eigen huis kunnen realiseren. Een tuinhuisje is daardoor de ideale oplossing. Je hebt je eigen ruimte waar je neer kan zetten wat je wil. Je kan te allen tijde sporten en je hoeft er de deur niet voor uit.

Plek voor vrienden

Door mannen wordt een dergelijke plek vaak een mencave genoemd. Een plek waar je gezellig met je vrienden ongestoord kan rondhangen en kletsen met wat te drinken erbij. Wil je het helemaal luxe maken, maak er dan je eigen kroeg van.

Geef een reactie