Kantoor aan huis bouwen? Hier moet je op letten! 

Wil jij graag een kantoor aan huis hebben? Dan is het verstandig om hier eerst goed over na te denken en de ins en outs te weten over wat er bij komt kijken. Zoals je kunt verwachten is een eigen kantoor aan huis niet niks. Er moeten fiscale keuzes gemaakt worden. Keuzes die je alleen goed kunt maken met de juiste informatie. Daarmee helpen wij je graag. In dit artikel vertellen wij je waar je op moet letten bij het bouwen of laten bouwen van een kantoor aan huis. Aan de hand van 3 handige tips weet jij binnen no time waar je op moet letten. Lees je mee? Wij vertellen je alles over een kantoor aan huis! 

Wat komt er allemaal kijken bij een kantoor aan huis? 

Zoals je kunt begrijpen komt er onwijs veel kijken bij het plaatsen van een kantoor aan huis. Denk bijvoorbeeld aan de grootte van het kantoor, hoe je hem wilt inrichten, maar ook of je hem zelf gaat maken of een prefab kantoor aan huis koopt. Er komt veel kijken bij de aanschaf, zowel praktische keuzes als fiscale keuzes. Hieronder geven wij je 3 tips om de juiste keuzes te maken. 

Hier moet je op letten bij een kantoor aan huis: 3 tips 

Hier komen onze tips: 

Tip 1. Bekijk de verzekeringen 

Bekijk goed de verzekeringen. Waarde als een computer, bureau et cetera kan soms best wel oplopen. De normale inboedelverzekering van je huis dekt vaak niet altijd. Controleer dit dus goed.  

Tip 2. Hoe veel ruimte heb je nodig? 

Eigenlijk dekt deze vraag al de gehele tip. Het zou zonde zijn als je betaalt voor iets wat je niet gebruikt. Er zijn verschillende soorten tuinkantoren te vinden in verschillende groottes. Bedenk vooraf eerst goed hoeveel ruimte je nodig hebt en wilt gebruiken als kantoor in je tuin. 

Tip 3. Waar ga je een kantoor aan huis halen? 

Een andere tip is om goed na te denken waar je een kantoor aan huis wilt halen. Ga je het zelf maken? Of koop je een kant-en-klaar kantoor aan huis? Als je voor het tweede kiest is het vervolgens de vraag waar je deze wilt halen. 

Kantoor aan huis? Kant en klaar met Roomy 

Roomy is gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen van prefab kant-en-klare kantoren aan huis. Bekijk de website van Roomy hier.  

Geef een reactie