Leuke plaatsen om te wonen met je familie in het zuiden van Nederland

Er zijn meerdere leuke plaatsen in het zuiden van Nederland te vinden waar je met je familie kunt wonen. De zuidelijke provincies staan om de gezelligheid en gastvrijheid bekend en zie je bijvoorbeeld heel goed terug in een plaats als Deurne. Wanneer deze plek en regio je wat lijkt, moet je bepalen of je nieuwbouw of bestaande bouw wilt. Bekijk hier de nieuwbouw Deurne, misschien zit jouw droomhuis hier wel tussen. Deurne is een stad met echt een gezellige knusse sfeer. Je zult je hier al snel thuis voelen en daar zorgt de lokale bevolking dan ook echt wel voor.

Eindhoven


Eindhoven is ook een hele leuke plaats om met je familie te gaan wonen. Deze stad heeft namelijk alles. Je kunt er heerlijk vertoeven in het bruisende centrum, maar kunt ook genieten van de prachtige natuur die de regio te bieden heeft. De winkelstraten zijn echt authentiek en sfeervol en dat maakt het stadscentrum ook zo populair. Als je graag nieuwbouw wilt, dan is dit ook in Eindhoven te koop. Deze projecten bevinden zich vaak aan de randen van de stad en zo heb je dus de beschikking over alle nodige voorzieningen en ben je daarnaast ook nog eens zo in de mooie natuur van Brabant.


Breda


Nog zo’n gezellige Brabantse stad is Breda. Deze stad is een relatief grote stad en kent vele mooie historische gebouwen. De mensen uit Breda mogen er graag wonen en steeds meer mensen van buiten de stad, trekken naar Breda. Ook bij deze plaats zijn er verschillende nieuwbouwprojecten te vinden. Deze zijn strak en modern, maar passen wel heel goed bij de architectuur van de stad zelf. Je kunt kiezen om dichtbij het centrum te gaan wonen, maar als je liever aan de rand van Breda woont, is hier ook genoeg voor te vinden.


Venlo


Als je voorkeur uitgaat naar Limburg, dan zou je eens kunnen kijken naar Venlo. Hier kun je zeer leuk wonen en deze plek is net als de andere plaatsen ook uitermate geschikt om met je familie te wonen. Alles in deze stad is te voet of met de fiets te doen en voor de kids zijn er mooie speelplekken en grasvelden aangelegd. Als het op onderwijs aankomt, kunnen kinderen van de basis tot en met de middelbare school gewoon in Venlo naar school. Vervolgens is er ook de mogelijkheid naar de hogeschool of Universiteit in Venlo te gaan.

Geef een reactie