Metalen dieren: Een bijzondere accessoire in de tuin

Zoek niet verder en ga voor deze bijzondere tuin-accessoire

Waar het voor de ene een leuke zoektocht is naar interessante accessoires voor in en rondom huis, is het voor de ander meer een speurtocht waar geen eind aan lijkt te komen. Voor hen is het veel moeilijker om accessoires te vinden voor in hun tuin, omdat zij vaak niet zo goed weten wat zij mooi vinden en hoe zij hun tuin sfeervoller zouden kunnen maken.

Je kunt in veel verschillende winkels een groot aanbod aan verschillende accessoires voor buiten het huis kijken, maar wanneer je het in de eerste drie winkels niet vindt, dan is de kans groot dat je het in de vierde winkel ook niet gaat vinden. Dan kun je de zoektocht beter over een andere boeg gooien.

Toch dieren in de tuin, maar toch ook net even anders

De meeste accessoires in een winkel zijn relatief hetzelfde en zie je vaak in veel tuinen en interieurs terugkomen. Wanneer jij hier niet van houdt of gevoelig voor bent, dan kun je beter op zoek gaan naar een persoonlijke optie.

Houd jij bijvoorbeeld van honden of olifanten, dan kun je een metal animal bestellen. Hierbij kun je kiezen uit een grote verscheidenheid aan soorten dieren die je vervolgens in de tuin kunt zetten. Zo kun je altijd genieten van mooie dieren in de tuin die ook dienen als een mooi stukje kunst. Wanneer jij gek bent op dieren in de natuur, dan is dit een goed accessoire om in de tuin te plaatsen of cadeau te geven.

In de grond steken of aan de schutting / een boom

Je kunt de dieren gemaakt van cortenstaal in de tuin zetten door deze in de grond te steken, maar je zou ze ook aan de schutting of boom vast kunnen maken. Zo zou je de volledige tuin kunnen vullen met de grote verscheidenheid aan dieren en zo de tuin een persoonlijke touch kunnen geven waar je nog ontzettend lang van kunt genieten.

Ook wanneer je enkel een balkon hebt, is dit een goed idee, omdat je de metalen dieren ook hier prima kunt bevestigen. In welke situatie je je ook bevindt, er is voor iedereen wel een mooi tuinbeeld te vinden. Een metalen dier waarmee je de tuin net even wat extra sfeer en persoonlijkheid kan geven.

Geef een reactie