Stickers om te sorteren: Handig voor thuis

Stel je voor: je hebt je huis prachtig ingericht en de uitstraling van je interieur is perfect. Maar toch lijkt het alsof je elke dag bezig bent met het opruimen van de kamer, zodat je kunt blijven genieten van deze heerlijke ruimte zonder al te veel rommel. Het probleem? Alles ligt door elkaar en je kunt nooit iets vinden wanneer je dat nodig hebt.

Wij hebben de oplossing voor je: etiketten stickers. Want deze handige stickers kunnen jou helpen om een overzichtelijk systeem te maken waarmee je snel, efficiënt en eenvoudig kunt opruimen en tegelijk overzicht behoud over wat waar ligt.

Spullen sorteren

Ieder laatje of kastje kun je opruimen en alle spullen sorteren, toch zie je dat de boel vaak weer door de war raakt, doordat niet iedereen in huis weet waar zij de spullen moeten laten. Heb je bijvoorbeeld veel verschillende spullen in de kastjes staan en ziet dit er vaak chaotisch uit?

Dan kun je bakjes aanschaffen om daar de spullen in te doen. Zo maak je een bak gevuld met beleg voor op brood en bijvoorbeeld een bak waar je alle pasta’s of koekjes in kunt doen. Zo kun je gemakkelijk even snel de bak pakken waar jouw gewenste product in ligt.

Deze bakjes wil je natuurlijk ook herkenbaar maken en dat kun je doen met de etiketten van Avery bijvoorbeeld. Zo kan er geen twijfel meer bestaan over de juiste bewaarplek.

Overzicht in huis bewaren

Voor vrijwel alles in huis kun je bakken maken. Heb je bijvoorbeeld jonge kinderen en wil je de kleren bewaren die je kind niet meer past? Dan kun je de kleren per maat in een bak doen en door middel van een mooie etiket sticker herkenbaar maken. Zo kun je er altijd weer eens naar grijpen wanneer het zo uitkomt.

Door je woning te organiseren kun je een hoop overzicht en rust creëren en dat is ontzettend fijn. Je hoeft je niet meer te schamen voor de zooi die schuilt achter de kastjes, omdat deze er niet meer hoeft te zijn.

Geef een reactie