Toilet Direct: De Snelste Manier om Je Toilet te Renoveren

Ben je op zoek naar een snelle en eenvoudige manier om je toilet te renoveren? Zoek niet verder! Bij Toilet Direct hebben ze de perfecte oplossing voor je. Met de innovatieve aanpak kun je in slechts twee dagen genieten van een volledig gerenoveerd toilet, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis. Lees verder om erachter te komen hoe toilet direct dit mogelijk maakt.


Een Compleet Nieuw Toilet in Slechts Twee Dagen

Bij Toilet Direct begrijpen we hoe tijdrovend en stressvol het kan zijn om je toilet te renoveren. Traditionele renovaties vereisen vaak meerdere bezoeken van verschillende vakmensen, wat leidt tot langdurige verstoringen in je huis. Maar met Toilet Direct is dat verleden tijd.

We maken gebruik van een innovatieve prefab-aanpak, waarbij we een groot deel van het werk in onze fabriek doen. Hierdoor kunnen we je complete toilet in slechts twee dagen renoveren. Op dag 1 verwijderen we je oude toilet en bereiden we de plaatsing voor. Op dag 2 installeren we alles en werken we je toilet tot in de puntjes af. Dit betekent minder overlast voor jou en je gezin, en geen dagenlange bouwwerkzaamheden in je huis.


Jouw Ontwerp, Jouw Keuze

Bij Toilet Direct begrijpen we dat elk toilet uniek is, en daarom geven we je de mogelijkheid om je eigen toilet te ontwerpen. Met onze online configurator kun je je eigen stijl, indeling, afmetingen en accessoires kiezen. Nadat je je keuzes hebt gemaakt, ontvang je binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in je mailbox. Geen gedoe, gewoon het toilet van je dromen, snel en gemakkelijk.


Één Contactpersoon voor Alles

Een van de grootste voordelen van. is dat je slechts één contactpersoon hebt gedurende het hele renovatieproces. Dankzij onze prefab-productie in de fabriek kan één persoon alles afhandelen. Je hebt geen timmerman, installateur, tegelzetter of elektricien meer nodig. We zijn gespecialiseerd in toiletrenovaties, en deze kleine ruimte heeft geen geheimen meer voor ons.


Vaste Prijs, Geen Verassingen

Bij Toilet Direct geloven =we in transparantie en duidelijkheid. Daarom bieden we je een vaste prijs voor je toiletrenovatie. Zodra we bij je langs zijn geweest om in te meten en je je keuze voor de tegels en accessoires hebt gemaakt, staat de prijs vast. Zelfs als we obstakels tegenkomen bij de installatie of als inkoopprijzen veranderen, blijft jouw prijs hetzelfde.


Kwaliteit Gegarandeerd

Bij Toilet Direct gebruiken we uitsluitend A-merken om ervoor te zorgen dat je een prachtig nieuw toilet krijgt dat volledig aan jouw wensen is aangepast. Bovendien zijn we een erkend Geberit partner, een van de grootste Geberit installateurs in Nederland. Kwaliteit staat bij ons voorop.


De Eenvoudige Driestappenprocedure

  1. Stel jouw toilet samen: Gebruik onze online configurator om je toilet naar wens samen te stellen en vraag een offerte aan.
  2. Afspraak bij jou thuis: Maak een afspraak en wij komen bij je thuis met samples van materialen en accessoires, en meten alles in.
  3. Renovatie van je toilet: Zodra je tevreden bent met het ontwerp en de offerte, hebben we slechts twee dagen nodig om je toilet te renoveren.

Kies voor het gemak van Toilet Direct en geniet binnenkort van een nieuw toilet, zonder gedoe en stress.

Geef een reactie