Wat gaat er in 2022 veranderen qua kantoorinrichting?

Als je het nog niet gedaan hebt, is het nu de tijd. Mensen die op een kantoor werken hebben vragen over zaken als de aanpasbaarheid van hun kantoormeubilair.
Kan ik mijn rondloop-pauze ook vervangen met een periode waarin ik staand werk? Het zal duidelijk zijn, veel van dit soort vragen moet je, in ieder geval voor de nabije toekomst, zelf beantwoorden.

Steeds meer mensen worden zich bewust van het feit dat ze eigenlijk helemaal niet meer op een vaste kantoorplek hoeven te werken. Het wordt met behulp van Officetopper.com ook steeds makkelijker zelf te beslissen over de inrichting van je kantoor dat namelijk bij je thuis is.

Als je thuis werkt, heb je behalve de gewonnen reistijd ook een winst aan het feit dat je koffiepauze, en de middagpauze, ook best iets langer mag duren. Ook de sluitingstijd van je thuiskantoor is niet gebonden aan de openingstijden van je hoofdkantoor in de stad.

Wat is er nieuw aan de trend van vandaag

Als je voor je werk bezoek gaat ontvangen is de huislijn van je hoofdkantoor wel een gegeven dat je moet volgen. Maar het blijft een kantoor bij je thuis, dus je mag er ook gerust van afwijken. Dat je vrouw dat stalen massaproductie bureau niet mooi vind, is een goede reden eens te denken aan dat klassiek eikenhouten bureau.
Ook in een klassiek bureau zijn tegenwoordig de aansluitpunten voor elektrische en elektronische verbindingen verwerkt, dus eikenhout kan nog steeds.

De verf van je baas, dan zou ik er niet teveel aan toevoegen. Het kleurenpalet in je kantoor kan in overeenstemming zijn met welke huislijn dan ook. Ook op de deur van dat kantoor mag gerust het merk dat je kantoor vertegenwoordigd een plek krijgen. Maar je hoeft je niet te beperken, je kunt in je eigen tijd natuurlijk ook gebruik maken van dat kantoor. Dus hier en daar een persoonlijke noot aanbrengen maakt het kantoor alleen maar leuker.

Je mag best je eigen smaak laten zien in je kantoor aan huis

Met verlichting, kleuren en materialen kun je heel wat doen. Als je er een budget voor hebt koop dan ook meubels van een wat betere kwaliteit. Deze thuiswerk-tijd gaat langer duren dan we twee jaar geleden allemaal aannamen.

Dus een mooi koperen plaatje bij de voordeur of op een andere plek in het zicht en je kunt ook aan de mensen in de buurt laten zien dat je thuis werkt. Waarom is dat belangrijk? Veel mensen denken nog steeds dat thuiswerken een excuus is op de hele tijd niets te doen. Dat is natuurlijk niet zo! Laat ze dat ook merken in de buurt.

Geef een reactie