De voordelen van een kokendwaterkraan

De voordelen van een kokendwaterkraan

Een kokend water kraan wordt steeds populairder, doordat het echt veel tijd bespaart. Als je een keuken aaschaft zit de optie voor een kokend water kraan er vaak ook bij. Maar waarom zijn deze type kranen zo populair?

Je hoeft nu niet meer de waterkoker te vullen en te wachten totdat het water gekookt is, je kan nu heel snel een lekker theetje zetten of je bord met de hand afwassen. Het kokend water kokend komt er meteen uit doordat het water opgeslagen wordt in een resevoir met een warmte element. Als je het water daarvan gebruikt dan wordt dat ook gelijk weer bijgevuld zodat je nooit meer lang hoeft te wachten op kokend water.

Je kraan gemakkelijk vervangen

Als er iets stuk gaat aan je kraan, of als je simpelweg gewoon iets wilt vervangen kan je kijken naar onderdelen van demixa kraanonderdelen. Je kan er veel verschillende type kranen vinden en ook losse onderdelen.

Je hoeft vaak als er iets stuk is niet gelijk alles te vervangen, dat zou namelijk zonde zijn. Je kan ook losse onderdelen vinden die bij jouw kraan passen. Het monteren ervan is vaak zelf vrij gemakelijk om te doen, daar is niet al te veel kennis voor nodig. De gebruiks aanwijzing geeft duidelijk aan hoe je te werk moet gaan. Dit maakt het voor veel mensen mogelijk om zelf hun kraan te vervangen of te repareren.

Stappen om je kraan te vervangen

Als je je kraan gaat vervangen moet je dat stapsgewijs doen. Lees eerst de gebruiks aanwijzing van je nieuwe kraan goed door. Leg daarna al het gereedschap en de nieuwe kraan klaar zodat alles binnen handbereik ligt. Sluit het koude en warme water af voordat je de oude kraan gaat demonteren. Draai daarna de oude kraan los met een platte sleutel. Plaats de nieuwe kraan zoals vermeld staat in de gebruiks aanwijzing en plaats de automatische lediging en reukafsluiter als laats. De reukafluiter is heel belangrijk want het voorkomt hele nare geuren die het water en kalk kan veroorzaken. Als laats draai je de warme en koude kraantjes weer open.

Geef een reactie