3 manieren om je tuin een nieuwe look te geven

Tuin makeover - inspiratie en tips voor een nieuwe look

Tijd voor een make-over van jouw tuin?

Ziet de tuin er niet meer zo mooi uit? Is het tijd voor een andere look? Zeker in de zomer is het prettig om een mooie en goed onderhouden tuin te hebben. Het is belangrijk om dan even de handen uit de mouwen te steken om de tuin opnieuw in te richten.

Het is goed om te starten met het maken van een aantal plannen. Met een goede planning is het mogelijk om de tuin om te toveren tot wat moois. Geef de tuin een nieuwe look. Het kunnen een paar nieuwe tuinmeubels (Op deze website is inspiratie te vinden) zijn, een veranda, vijver of een mooi gazon. Voor iedereen is de tuin belangrijk. Het is goed om te zorgen voor een mooie, comfortabele en goede tuin. Graag delen we onze ideeën. 

Een tuinhuis voor opslag en meer

Het is ideaal om in de tuin een mooi tuinhuisje te hebben. Hier kan het tuinstel opgeslagen worden en ook het tuingereedschap. Het is ideaal om een tuinhuisje te hebben. Misschien is er ruimte voor een kleine overkapping om lekker onder te zitten.

Het is goed om een tuinhuis te hebben waar je van kunt genieten. Een mooie vuurkorf erbij om ook ‘s avonds een fijne sfeer te krijgen als je bij het tuinhuisje zit of ernaar kijkt. Het is goed om de hele tuin te veranderen door er een tuinhuisje in te plaatsen. Het zal de hele tuin compleet veranderen en een nieuwe look geven. 

Geef alles een likje verf

Wanneer er veel hout in de tuin staat is het goed om het te controleren op de staat. Heeft het een likje verf nodig of kan het nog een paar jaar mee? Het is goed om alles in goede staat te hebben. Het is belangrijk om een mooie en goed verzorgde tuin te hebben. Alleen al door alles mooi te verzorgen ziet de tuin er goed en mooi uit. Door de houten elementen een andere kleur te geven is het mogelijk om de hele outlook van de tuin te veranderen. 

Stem alles goed af op elkaar

Het is belangrijk om alle zaken goed op elkaar af te stemmen. We bedoelen hier niet alleen de tuin, maar ook het huis. Het is belangrijk om alles tot één geheel samen te smelten. Een veranda kan hierbij helpen. Een veranda is het schakelstuk tussen de tuin en de woning. Het is mooi om de woning door te trekken naar de veranda. Door alles samen te smelten tot één geheel is de som van de delen nog meer waard. Het wordt zo nog meer genieten van de tuin en de woning. 

Nieuwe trends 

Het is goed om de nieuwe trends te volgen. Denk eens aan een tuin waar alles anders is dan normaal.3 Handige tips | Een mooie wand vol met bloempotten bijvoorbeeld om van te genieten. Het is mooi om de verschillende opties te bekijken. Houdt hiervoor de magazines en televisieprogramma’s voor in de gaten. Hier zie je vaak volop tips en mogelijkheden om de tuin er compleet anders uit te laten zien. 

Geef een reactie