Stylingtips voor trap en trapruimte

Trap mooier maken

Tijd om die saaie trapruimte op te vrolijken

Dagelijks gaan we meerdere keren de trap op en af. Het is natuurlijk de gewoonste zaak van de wereld. Het is uiteraard goed om de trap de juiste styling te geven om van iedere keer dat we de trap gebruiken te genieten. Het is mogelijk om dit te doen door de trap aan te passen. Ook kunnen we extra decoraties aanbrengen in het trappengat en op de muren. Een muursticker is één van de mogelijkheden en opties om dit te doen. Laten we een aantal andere opties bespreken. 

De trap opnieuw bekleden of renoveren

Een goede manier om de trap een andere look te geven is door hem opnieuw te stofferen of te voorzien van laminaat. Er zijn uitstekende manieren om de trap er zo anders uit te laten zien. Het is een complete re-styling. Het is goed om dit te doen als de trap niet meer in zo’n goede staat is. Het is goed om een vakman de trap te laten bekleden of te laten renoveren met laminaat of hout. Ze weten precies waar ze mee bezig zijn. Het is een kleine investering welke het zeker waard is. 

Een mooi schilderij of foto 

Naast een compleet nieuwe trap is het ook mogelijk om te kiezen voor wat minder ingrijpende veranderingen. Kies ervoor om een mooie foto of set van foto’s in het trappengat te plaatsen. Daarnaast is het ook goed om een mooi schilderij te plaatsen. Door het mooi in te laten lijsten wordt het nog mooier en beter. 

Een ander behang op de muur

Naast de trap zelf en de accessoires is het ook mogelijk om de wand te voorzien van een mooi behang of om het over te schilderen. Het is een ingreep welke in een dag is uit te voeren. Wanneer je zelf handig bent hoeft het nog niet eens zoveel te kosten. 

Geef een reactie