Breng comfort in uw huis met deze producten

Het kopen van een relaxzetel is niet eenvoudig. Het moet een stoel zijn die helemaal is afgestemd op jouw behoeften en wensen en jouw lichaam. Zoals het woord zelf al aangeeft, kun je een relaxzetel kopen om te ontspannen. Daarom is onze eerste tip: probeer de relaxfauteuil uit in de winkel, net als thuis. Lekker zitten, liggen,… want na een tijdje op een stoel te hebben gezeten en te hebben gelegen, kun je pas zeggen of de stoel echt bij je past.

Het is erg belangrijk om de juiste houding op de ligstoel aan te houden. Dankzij de beste zithouding kan je bloedsomloop ook in de zithouding vrijgehouden worden. Maar wat is nu de juiste zithouding? Je moet goed op je benen letten. Als u rechtop op de stoel zit, moeten ze in een hoek van 90° staan. Ook is het belangrijk dat de relaxfauteuil goed om je lichaam zit en niet te groot of te klein is. Bij veel fauteuils hebben je rug en zijkanten een speciale ondersteuning. Als u niet op de juiste manier in zo’n stoel zit, kunt u niet optimaal genieten van de extra ondersteuning en het comfort.

Materiaal van de stoel

De meeste van onze klanten kiezen voor leer bij het kopen van fauteuils. Ze kiezen voor leer van zeer hoge kwaliteit omdat ze vaak gebruik maken van loungestoelen. Dit leer is gemakkelijk te onderhouden. Leer moet als je eigen huid worden behandeld. Je verzorgt het als het droog is. Dit is hetzelfde bij leer. In de zomer is het meestal erg warm, zeker als je fauteuil dicht bij een raam staat en veel hitte moet weerstaan, is het belangrijk om het leer te smeren en te voeden. In de winter is leer gevoeliger voor beschadiging doordat de lucht in de winter droog wordt en de verwarming vaak aan staat. Je kunt een verzorgingsset gebruiken die speciaal is gemaakt wanneer je kiest voor leer.  Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een stoffen fauteuil. Dat is tegenwoordig makkelijker te onderhouden dan vroeger.

Sta op stoel

Een sta-op stoel is een relaxfauteuil, bij het opstaan ​​ondersteunt hij u met één of meerdere motoren doordat de stoel meebeweegt. Hoe meer motoren de stoel heeft, hoe meer functies hij heeft. Overweeg bijvoorbeeld om de rugleuning en voetensteun apart te verplaatsen. Daarnaast is de stoel voorzien van een relaxfunctie, zodat je lekker op de stoel kunt gaan liggen. Gemakkelijk opstaan ​​is niet alleen prettig, maar ook belangrijk voor uw veiligheid. Iedereen die moeite heeft om uit een stoel op te staan, loopt het risico te vallen. Nog een reden om stoelen met stahulp te overwegen. Gemakkelijk en veilig opstaan ​​kan de zelfredzaamheid en onafhankelijkheid vergroten. Hierdoor kunt u uw afhankelijkheid van anderen, zoals familie en mantelzorgers, verminderen. De sta-stoel is voorzien van 1, 2 of 3 motoren. Het aantal motoren bepaalt de functie van de stoel. Het aantal motoren heeft daarentegen geen invloed op de kwaliteit van de sta functie van de stoel. 

Er is niets beters dan een dutje doen in het comfort van uw huis om juist de energie aan te vullen of een krant te lezen? De (elektrische) sta-stoel biedt de oplossing! Dit soort stoel met sta functie kan u helpen om gemakkelijk te gaan zitten en opstaan. Gebruik een stijlvolle fauteuil om de ondersteuning te krijgen die je nodig hebt.

Geef een reactie