De 4 beste websites om tweedehands artikelen te kopen/verkopen!

UPDATED: Dit artikel is bijgewerkt op februari 16th, 2022 om 08:05 pm

Gelukkig hechten we met zijn alle steeds meer waarde aan duurzaamheid! Dit is ook duidelijk terug te zien in het aantal aankopen op tweedehands websites. Denk bijvoorbeeld aan Vinted & Marktplaats. Je producten doorverkopen is populairder dan ooit en zeker nu het zo makkelijk kan. Ben je op zoek naar een tweedehands auto of ben je op zoek naar je kantoormeubels? In deze blog vertellen we je de 4 beste websites voor tweedehands artikelen. 

Marktplaats.nl

Marktplaats is toch wel het meest bekende tweedehands website van Nederland. We hebben er allemaal wel eens wat verkocht of gekocht. De website staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid. Je plaatst namelijk veel producten helemaal gratis. Je kunt er natuurlijk wel voor kiezen om betaalde plaatsingen te verrichten, waarbij je product dus langer bovenaan blijft staan. Het aanbod is ontzettend groot en je kunt vrijwel alles vinden op de website. Of het allemaal even kwalitatief is? Dat is lastig te zeggen, maar er is in ieder geval genoeg aanbod. 

Vinted

Oké, dit is dan geen website, maar Vinted moeten we ook meenemen in onze lijst. Vinted is een applicatie met 21 miljoen gebruikers wereldwijd. Dagelijks komen er zo’n 23.000 nieuwe accounts bij. Vinted is daarom ook niet zomaar het online platform van het moment. Je koopt en verkoopt heel eenvoudig al je tweedehands kleding. Een groot voordeel van Vinted is het feit dat je heel specifiek kan zoeken. Ben je op zoek naar een spijkerbroek met wijde pijpen of een zwarte coltrui van een specifiek merk? Gebruik de filters van Vinted en ga op jacht naar je favoriete producten! 

Facebook groepen 

Facebook? Ja, alweer Facebook! De Facebook groepen zijn momenteel super populair en ook geschikt voor het kopen/verkopen van tweedehands artikelen. Vaak zijn deze Facebook groepen gefilterd op regio, waardoor je dus ook niet ver hoeft te reizen. Er zijn binnen deze groepen echt van alles te vinden! Van auto’s, telefoons, gadgets tot aan schoenen en sieraden. Het voordeel van deze Facebook groepen is dat je direct kan communiceren met de verkoper en zijn/haar Facebook profiel ook meteen te zien krijgt. 

Vestiaire Collective 

Vestiaire Collective is sinds 2009 al dé website voor luxe liefhebbers, die niet altijd de hoofdprijs willen betalen. Het aanbod is ontzettend groot. Je vindt hier vintage stukken uit de jaren 60 en 70, maar ook voor artikelen van de laatste collecties ben je bij Vestiaire Collective aan het juiste adres. Er worden dagelijks meer dan 4.000 artikelen uit een twintigtal landen verkocht! Dus ben jij op zoek naar een exclusief artikel en kan je het nergens meer vinden? Neem dan heel snel een kijkje bij Vestiaire Collective!

Een gedachte over “De 4 beste websites om tweedehands artikelen te kopen/verkopen!

Geef een reactie