De comeback van zilveren sieraden: inspiratie

Afgelopen jaren was het alsof zilveren sieraden dragen een no go was. Super veel mensen stapten ineens over op gouden sieraden en zilver zag je haast niet meer voorbij komen. Dit najaar maken zilveren sieraden weer een comeback. Het dragen van zilveren of gouden sieraden is en blijft een voorkeur die per persoon verschilt, maar het is wel opvallend dat plotseling weer meer en meer mensen zilveren sieraden van dragen. Vooral op de catwalk en onder de celebrities zie je steeds meer mensen weer zilveren sieraden dragen. Ook bij veel sieradenwinkels, zoals Finaste is te merken dat meer en meer mensen teruggaan op zilveren sieraden.

Zilveren sieraden combineren met gouden?

Een ding dat voorheen werd gezien als iets dat totaal niet kon en mocht, maar nu een van de grootste trends van het moment is, is het combineren van zilveren sieraden met gouden. Goudkleurige Ringen van Finaste dragen met zilverkleurige is helemaal niet meer zo gek. Ook grote modehuizen zie je steeds vaker bij hun shows goud combineren met zilver. Zeker nu zilver weer een comeback maakt is dat erg handig. Je kunt nu dus gewoon je zilveren sieraden samen dragen met je gouden. Zo kun je nog meer combinaties maken dan voorheen en heb je veel meer keus.

Minimalistische sieraden combineren met statement sieraden

Iets wat veel mensen doen is het combineren van hun minimalistische sieraden met statement sieraden. Zo kun je om je ene vinger een grote ring dragen en de vinger ernaast een simpel dingetje met enkel een steentje. Of een grote armband om de ene hand en een minimalistische armband om de andere. Dit is een erg leuke trend om te volgen, omdat het opvallend is, maar niet over de top. De minimalistische sieraden zorgen voor een goede balans tussen de sieraden. Deze trend maakt het mogelijk om veel combinaties te maken en te kunnen spelen met al je sieraden.

Zilveren kettingen met kristallen

Kristallen hebben dit jaar ook een grote comeback gemaakt. je ziet steeds meer mensen die zilveren kettingen met kristal dragen. Je kunt dit zo gek maken als dat jij wilt. Je kunt voor een simpel kettinkje gaan met een enkel steentje of juist voor een grotere ketting die vol zit met kristallen. Je kunt bijvoorbeeld een simpele ketting combineren met grotere kristallen oorbellen of andersom. Je kunt het kristal ook weer laten verschijnen bij je handen door een zilveren ring met kristal te dragen. Zo vormen al je sieraden een mooi geheel.

Zilveren sieraden met een kleurtje

Zilveren sieraden geven vaak wat minder kleur dan goud. Gouden sieraden vallen wat meer op. Je kunt daarom jouw zilveren sieraden combineren met wat kleur. Zo hadden we het net over de mogelijkheden van zilveren sieraden met kristallen, maar naast kristallen zijn er ook veel andere mooie stenen. Het combineren van zilver met een gekleurde steen is erg mooi. Je kunt de kleuren aanpassen aan jouw kleding of bijvoorbeeld aan een kleur die mooi staat bij jouw oogkleur. De sieraden vallen daardoor wat meer op en geven meer kleur aan jouw look.

Geef een reactie