De juiste hulp om jouw huis te verkopen in Amsterdam

Makelaar Amsterdam

Thoma Post – Makelaar Amsterdam. Een gevestigde Makelaar met 10 locaties in Gelderland, is nu ook te vinden in Amsterdam. Met een gedreven team van meer dan 80 specialisten zorgen wij voor tevreden verkopers én kopers op de Amsterdamse vastgoedmarkt. Samen met u vinden we een droompand!

Werkzaamheden
Wij werken zowel als woningmakelaars als bedrijfsmakelaars en kunnen u bijstaan met het kopen, verkopen, huren, verhuren én taxeren van elk pand dat u maar kunt bedenken. Daarnaast bieden wij ook services bij beleggen, hypotheken aanvragen en verzekeren. Zo kunt u voor elk gedeelte van een aan- of verkoop bij ons terecht!

Ervaring
Jaren ervaring heeft ons geleerd ons niet slechts op het vastgoed zelf te richten, maar juist waar voor men het gebruikt: wonen, werken, leven! Thuis voelen, rust vinden, genieten, dat zijn de zaken waar een pand tot moet dienen. Samen met onze opdrachtgevers zoeken we naar vastgoed waar de gebruiker dit ideale gebruik ultiem kan waarmaken. Onze relatiekring is actief in alle segmenten: van starterwoningen tot luxe lofts, op elk type locatie: van lekker buiten wonen tot levendige stadscentra. Voor ieder wat wils.

Wie zijn wij

Thoma Post in Amsterdam wordt geleid door Brigitte Klapmeijer en Marlies Post. Dit tweetal dames hebben elkaar leren kennen in de Amsterdamse makelaardij. Na ruim zes jaar samen te hebben gewerkt binnen een team van makelaars, besloten zij eind 2009, midden in de crisis, om het heft in eigen handen te nemen en een eigen Amsterdams makelaarkantoor te beginnen. Dat heeft zijn vruchten afgeworpen: bijna tien jaar later is Thoma Post een onmisbare speler in de Amsterdamse vastgoedwereld. Het is gelukt om te kunnen doen wat zij voor ogen hadden: de woningen en panden van de verkopende voor de hoogst mogelijke prijs te verkopen, maar ook de kopende klanten hun droomhuis voor de laagste prijs én onder de beste voorwaarden aan te kopen.

Wij geven onze opdrachtgevers graag nét ietsje meer: meer ervaring, meer persoonlijke dienstverlening, meer marktkennis en meer kwaliteit. Onze expertise en enthousiasme zal u met een goed gevoel de deur uit lopen.

Geef een reactie