De voordelen van infrarood in de badkamer

Het kan aardig koud worden in de badkamer, zeker in de winter. Hoe zorg je ervoor dat het lekker warm is zonder je verwarming de hele dag aan te moeten zetten? Daar zijn infrarood panelen voor! Alle voordelen van infrarood panelen in je badkamer lees je hier.

Warm de winter door

Met een infrarood paneel in de badkamer zorg je ervoor dat het altijd lekker warm is en nog snel ook. Zo hoef je niet in de kou te wachten tot je bad volgelopen of de douche op temperatuur is, op een fris toilet te gaan zitten of in de kou je lichaam te ontharen. Is de badkamer warm genoeg geworden? Dan zet je heel makkelijk het infrarood paneel met een druk op de knop weer uit. Dankzij een badkamer radiator van infrarood zit je er lekker warm bij!

Besparen op gas

Infrarood panelen werken op elektriciteit en niet op gas. Ook wordt een ruimte door infrarood sneller verwarmt, omdat de panelen warmtestraling afgeven. Deze straling wordt door de objecten in de ruimte weerkaatst, wat ervoor zorgt dat de kamer snel opgewarmd is en lang warm blijft. Je kunt de warmtepanelen dus kort voordat je de badkamer gaat gebruiken aanzetten; zo geniet je van een lekker avondje ontspannen in de douche of in bad zonder je zorgen te maken over je gasrekening. Heerlijk, toch?

Onzichtbaar

Infrarood panelen kunnen op verschillende manieren in je badkamer worden geplaatst, zoals in het plafond, waar het door de witte kleur niet opvalt. Wist je dat je infrarood panelen ook kunt plaatsen in bijvoorbeeld een spiegel of een handdoekdroger? Zo wordt het paneel echt onderdeel van je interieur en verwarm je de badkamer op onzichtbare wijze. Geen lelijke verwarming meer die ook nog eens ruimte inneemt, maar een onzichtbaar warmtepaneel – wat wil je nog meer?

Geef een reactie