Digitale werkplek voor bouwbedrijven

Een digitale werkplek is een plek waar de mensen van je bedrijf kunnen samen komen. De werknemers en de eigenaar doen hier bepaalde dingen die veel baat hebben voor het bedrijf. Ook voor bouwbedrijven is dit het geval, maar zijn er nog niet veel bouwbedrijven die dit hebben. De software GWW is van een groot belang en hier heb je als bouwbedrijf heel veel aan en kun je ook goed gebruiken. Ben je bezig met een groot project een raak je het overzicht kwijt? Met een software GWW kun je ervoor zorgen dat je een duidelijk overzicht hebt over de werkzaamheden en andere belangrijke dingen. Je kunt ook verschillende werknemers op deze software laten en dit zorgt ervoor dat iedereen het kan gebruiken.

Wat is software GWW?

Software GWW is speciale software voor bouwbedrijven die veel werken met projecten. Zo kun je hier materialenlijsten aanmaken, maar ook een planning. Het voordeel hiervan is dat je deze natuurlijk niet kwijt kan raken en dat iedereen erbij kan. Is er een machine kapot? Vermeld dit dan via de software, zodat de werknemers het weten maar de eigenaar ook. Op deze manier is de communicatie tussen alle werknemers een stuk beter en is dit van een groot belang. Ook kan er gekeken worden naar verschillende modules die van een groot belang zijn. Zo kun je een urenregistratie maken, maar ook een module voor de werkbonnen van je onderneming. Deze kun je bijvoorbeeld laten aansluiten met je boekhouding en scheelt dit je vooral veel tijd die je ergens anders in kunt steken.

Aanbieder voor GWW software

Via de aanbieder Cleverdesk kun je hier meer informatie over vinden en bieden ze ook de software aan. Deze software bieden ze aan en kun je zelfs ook een demo aanvragen. Zo kun je in het kort bekijken wat de software voor je onderneming kan betekenen. Ook kun je kijken naar de verschillende modules die hierboven genoemd zijn. Je kunt bijvoorbeeld een digitale administratie toevoegen, maar ook materiaalbeheer en magazijnbeheer. Vooral als je veel werkt met projecten is dit ideaal om regelmatig te gebruiken.

Daarnaast als je onderdeel ben van de software, wordt er altijd gekeken naar het verbeteren van de applicaties. Merk je dat er fouten zijn en dat het beter kan? Meld dit dan, zodat ze ervoor kunnen zorgen dat de applicatie beter zijn werk gaat doen. Ook worden er speciale events georganiseerd waar er gepraat wordt over verbeterpunten. Door de veranderingen in de markt en nieuwe technologie is er altijd wel wat, wat je kunt aanpassen. Daarnaast is het natuurlijk papierloos en kun je een belangrijke planning of werkbon niet zomaar kwijtraken. Dit staat namelijk opgeslagen in het programma en de software GWW.

Geef een reactie