Een PVC-vloer? Altijd een goed idee

Het is altijd een goed idee om te kiezen voor een PVC-vloer. Dat komt omdat deze vloer veel voordelen met zich meebrengt. Als je een nieuwe vloer uit gaat kiezen, zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Er zijn namelijk zoveel verschillende vloeren waar je uit kunt kiezen. De ene vloer is geschikt voor de ene ruimte, de ander vloer is weer geschikt voor een andere ruimte. Een PVC vloer is geschikt voor alle ruimtes, een groot voordeel. Hierover en over andere voordelen vertellen we in deze blog meer.  

Niet 1 ruimte, maar alle ruimtes 

De PVC vloer kun je zowel in de woonkamer, badkamer als keuken plaatsen. Ideaal, want hierdoor hoef je je maar te focussen op het kiezen van 1 soort vloer. Deze vloer is namelijk waterbestendig, waardoor het gelijk geschikt is voor de badkamer en de keuken. Ben je aan het koken en laat je een pan met kokend water vallen op de vloer? Geen probleem! Zorg wel dat je het meteen opruimt, want als er lang water op de vloer blijft liggen is dat natuurlijk niet ideaal. Het kan ook tegen een stootje, dus wat dat betreft is het ook geen probleem als er weleens een pan uit je handen valt. PVC is heel sterk, dus je ziet niet snel krassen of deukjes in de vloer.  

Soorten PVC 

Als je eenmaal de keuze hebt gemaakt om een PVC vloer te leggen in je huis, ben je nog niet klaar. Je moet dan ook nog de keuze maken welke soort PVC-vloer je wil. Er zijn namelijk verschillende soorten en merken. Voor het gemak hebben we hieronder 2 merken uitgelicht: 

  • Floorify PVC 

Met deze vloer heb je de keuze uit verschillende patronen, zoals visgraat of lange stroken. Het patroon geeft een bepaalde uitstraling in je woonkamer. Kies het soort patroon dat het beste bij jouw woonstijl past. Over het algemeen zorgt deze Floorify PVC vloer voor een rustig en natuurlijk ogende uitstraling in je huis.  

  • Moduleo PVC 

De Moduleo PVC vloer is een duurzame keuze. Wil je meer rekening houden met een verduurzamen van je huis, dan is dit een geschikte vloer. Daarnaast kan deze vloer tegen een stootjes, hoef je weinig tijd te besteden aan het onderhoud en is het waterbestendig. Ideaal, want je kan de vloer ook nog eens overal neerleggen. Showroom, woonkamer of kantoor? Het kan allemaal. 

Geef een reactie