Feestje? Boek een goochelaar!

Heeft u binnenkort een feestje? En bent u de gelukkige die dit mag organiseren? Dan bent u vast en zeker op zoek naar een leuke, memorabele hoofd-act van het feest. Boek dan een goochelaar! Een goochelaar is niet alleen een magische belevenis voor jong en oud, het is tevens een onvergetelijke ervaring voor iedereen. De goochelaar betrekt het hele publiek bij zijn show en doet u met zijn trucs versteld staan. Daarnaast zijn de goochelshows vaak ook naar een bepaald thema aan te kleden. Geheel in stijl heeft u een leuke act voor uw feest waarbij iedereen vermaakt wordt.

De goochelshow op het podium

Wanneer u een goochelaar inhuurt, heeft u keuze uit verschillende acts. De goochelshow op het podium is waarschijnlijk de meest bekende. Leent uw feest zich hiervoor? Dan kan de goochelaar uw publiek ongeveer een uur lang entertainen. Een leuke onderbreking van het feest. De show kan vaak geheel naar eigen wens ingevuld worden. Wilt u dat de goochelaar iets onthuld, een aankondiging doet of op een ludieke wijze het feest opent? Dan kunt u dat zeker aangeven en zal hij dit op magische wijze doen. Het publiek zal geboeid zijn en nog lang napraten over deze magische belevenis.

Tafelgoochelen; intiem en persoonlijk

Vindt u het jammer dat de goochelaar na de show direct weer weg moet of is het niet mogelijk een goochelshow op podium te realiseren? Dan is tafelgoochelen wellicht een goede optie. Tafelgoochelen is intiem en persoonlijk. De goochelaar bevindt zich tussen het publiek, uw gasten, en zal kleine trucs aan tafel verzorgen. De gasten maken kennis met de goochelaar en ondanks oplettende blikken, zal hij met zijn vliegensvlugge, onnavolgbare handbewegingen uw gasten vermaken. Het tafelgoochelen kan in veel gevallen gecombineerd worden met een podiumshow.

Zelf leren goochelen

Wilt u een feest organiseren waarbij uw gasten zelf ook echt de handen uit de mouwen moeten steken? Dan is een workshop goochelen wellicht een leuke en verrassende optie. Deze vorm van entertainment is met name geschikt als teambuilding of bedrijfsuitje. Tijdens de workshop leren u en uw gasten enkele goocheltrucs en moet u samenwerken om de trucs tot een goed einde te brengen. Als afsluiting presenteert u de trucs aan elkaar en kunt u ervaren hoe een echte goochelaar zich voelt.

Geef een reactie