Onbeperkt genieten van je tuin met een terrasoverkapping

UPDATED: Dit artikel is bijgewerkt op augustus 9th, 2021 om 06:48 pm

De winter is langzaam maar zeker zijn intrede aan het maken. Buiten wordt het kouder en de lucht is rond 5 uur ’s middags al helemaal donker. We gaan massaal naar binnen, genieten van warme chocolademelk (met slagroom) en zetten de zoveelste serie op Netflix op. Zonde eigenlijk, als je je bedenkt dat we alleen in het voorjaar en in de zomer genieten van onze tuin? Dat is vanaf nu verleden tijd, want in dit blog vertellen we je meer over de voordelen van een terrasoverkapping!  

Het hele jaar door van je tuin genieten 

Of het nu regent, sneeuwt of wanneer de zon weer eens flink aan het shinen is: met een terrasoverkapping kan je het gehele jaar van je tuin genieten. Nu denk je misschien: waarom zou ik in de winter buiten gaan zitten?! Nou, simpel. Om lekker met je familie van de avonden te genieten. Biertje erbij, wijntje erbij, warme chocolademelk voor de kindjes en de terrasverwarmers aan. Zo heb je binnen no time een wintersport gevoel, zonder dat je 1.000 kilometer van huis verwijderd bent. Klinkt top, toch?! 

Op maat gemaakt voor jouw tuin 

Je kan een terrasoverkapping helemaal naar wens samenstellen. De hoogte, breedte, lengte, diepte, kleur.. En als je dan de basis goed hebt zitten, kan je ook nog kiezen voor terrasverwarmers of mooie LED verlichting in het profiel. Handig voor in de winter natuurlijk! Maar brandende kaarsen doen ook wonderen hoor.  

Nog meer inspiratie voor in de tuin 

Zorg dat het plekje onder de terrasoverkapping echt een toffe plek is om te zitten. Zorg voor een fijne loungeset, een tafel (het liefst dan nog eentje met een ingebouwde koelbox eronder), verlichting en misschien zelfs een tv! Wil je meer tuin inspiratie opdoen? Check Pinterest, ga eens scrollen door Instagram of bingewatche een paar afleveringen van Eigen Huis & Tuin.  

Geef een reactie