Grijs eiken vloer in de slaapkamer

Je bent op zoek naar een nieuwe vloer voor in de slaapkamer. Er zijn tegenwoordig zo ontzettend veel vloeren te krijgen dat dit nog best wel een lastige opgave kan zijn. Vloeren zijn verkrijgbaar in alle soorten, maten en natuurlijk kleuren, dus een vloer vinden die jij leuk vindt zou niet zo moeilijk moeten zijn, maar door alle keuzes ben je soms zo overweldigd dat het alsnog een lastige karwei kan worden. Een vloer die je kan kiezen is een vloer gemaakt van eiken en dan in de kleur grijs. In deze tekst gaan we kijken naar de grijs eiken vloer en waarom een grijs eiken vloer in de slaapkamer een absolute goede keuze is.

Grijs eiken vloer

Een grijs eiken vloer is dus een vloer gemaakt van eikenhout met een grijze kleur. Dat houdt in dat het hout gekapt is en vervolgens in een vloer verwerkt is en daarna een grijze kleur heeft gekregen. Vaak is het hout van nature namelijk niet grijs, maar is deze kleur er later aan toegevoegd. Een grijs eiken vloer is daarom eigenlijk met allerlei stijlen en meubels te combineren. Mocht je bijvoorbeeld de vloer in de slaapkamer willen veranderen, maar juist niet de gehele slaapkamer willen veranderen, dan is de vloer gemaakt van grijze eikenhout een hele goede keuze. Hij past namelijk snel bij de meubels die je in de slaapkamer hebt staan. Ook kan de vloer op andere plekken in huis prima toegevoegd worden aan een hoop verschillende stijlen van interieur. Er zitten dus een hoop voordelen aan een grijs eiken vloer.

Voordelen grijs eiken vloer in de slaapkamer

Het grootste voordeel van de grijs eiken vloer is dan ook natuurlijk de veelzijdigheid van de vloer. Hij is te combineren met ontzettend veel verschillende meubels en interieurstijlen. Een grijze vloer past bijvoorbeeld prima thuis in een moderne stijl, maar ook zeker in een industriële of klassieke stijl. Het volgende voordeel heeft te maken met de prijs van de vloer. Een grijs eiken vloer hoeft namelijk helemaal niet veel geld te kosten. Integendeel zelfs. Vaak zijn eiken vloeren uit Veghel in een woonwinkel wel te vinden en daardoor ook helemaal niet duur. Hierdoor kun je een geheel nieuwe vloer in de slaapkamer aanbrengen zonder dat je daarvoor de hoofdprijs kwijt bent. De vloer is dus ook op veel verschillende plekken te krijgen wat ook zeker een voordeel is. Het is dus niet zo dat je naar een speciale winkel moet om de vloer te laten maken, de vloer is waarschijnlijk bij de algemene bouwmarkt te verkrijgen en dan vaak ook nog in verschillende versies en kleuren grijs. Hierdoor kun je de perfecte vloer voor jou uit kiezen.

Geef een reactie