Iets te vieren? 3 originele cadeautips!

Een verjaardag op de planning? Staat er een huwelijk van vrienden of familie op stapel? Of heb je als bedrijf iets te vieren? Waar het feestje ook over gaat, er hoort altijd een leuk cadeautje bij. En dat kan weleens lastig zijn. Want welk speelgoed koop je voor een tweejarige? En wat vindt je personeel leuk om te krijgen tijdens het vijfjaarlijkse jubileum? Het perfecte cadeau vinden kan soms een behoorlijke opgave zijn, maar als je iets te vieren hebt, kun je vast iets met deze 3 originele cadeautips.

1.      Cadeaus voor kinderen

Voor mensen met kinderen is het vaak al wat makkelijker om een leuk cadeau te vinden voor een neefje, nichtje, buurjongetje of kind van vrienden van voor mensen zonder kinderen. Want zeg nou zelf, het is toch niet te doen om in een speelgoedwinkel iets te vinden dat past bij het kind dat jarig is als je zelf niet in dat wereldje zit? Weet dan dat een aantal dingen het altijd goed doen. Vanaf een jaar of twee kan een kind bijvoorbeeld al best leuk kleuren, dus een setje kleurpotloden doet het altijd goed, bij jongens én meisjes. Als je een lente- of zomerverjaardag hebt, kun je ook altijd een mooie strandbal of een setje stoepkrijt cadeau doen. En een knuffel doet het altijd goed, van pasgeboren baby’s tot kinderen die al naar de basisschool gaan.

2.      Zakelijke cadeaus

Soms zit je in een zakelijke setting waarin cadeaus belangrijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan klanten die je je waardering wilt tonen, vaste relaties die je eens in het zonnetje wilt zetten, of je eigen medewerkers die wel een pluim kunnen gebruiken. Je kunt dan heel eenvoudig kladblokken of flesopeners personaliseren, maar je kunt ook groter uitpakken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Dopper met mooie quote erop of een pak stroopwafels in een blik in de huisstijl van je bedrijf? Dat zijn dingen waar mensen ook een hele poos later nog wat aan hebben, terwijl veel relatiegeschenken normaal gesproken op een grote hoop achterin een la belanden. Zonde!

3.      Cadeaus ter ontspanning

Misschien wel het beste cadeau dat je kunt geven is een cadeau waar de ontvanger helemaal relaxed van wordt. Dat betekent voor de één een pakket met een lekkere wijn voorzien van persoonlijke boodschap op het etiket. Voor de ander betekent het een wellnesspakket met badschuim, douchegel en een heerlijke bodylotion. Zoek eens uit wat de ontvanger van jouw cadeau nou echt relaxen vindt en pas je cadeau daarop aan.

Een cadeau vinden hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Verdiep je in de ontvanger en geef jouw presentje met een grote glimlach. Een mooier cadeau kun je dan al niet meer geven. Veel plezier!

Geef een reactie