Jouw huis in Scandinavische stijl

Mooiste scandinavische meubels en meubelmerken

Mooie scandinavische meubelmerken

De Scandinavische woonstijl is helemaal hot! Je herkent een Scandinavische inrichting aan de ruime, functionele inrichting, het gebruik van natuurlijke materialen en natuurlijk de strak ontworpen producten die geroemd worden om hun stijlvolle eenvoud. Wil jij de mooiste Scandinavische meubels en accessoires? Dan moet jij bij deze scandinavische merken zijn.

#1 – Ferm Living

Ferm Living is een merk dat in 2005 is opgericht door Trine Andersen. Zij begon Ferm Living met een hippe collectie behang, maar al snel groeide dit merk uit tot een volledig interieurmerk. Bij Ferm Living vind je Scandinavische meubels en accessoires met een vleugje retro. Bovendien zijn ze bij Ferm Living ook niet vies van een mooi geometrisch patroontje. Dit zie je onder andere terug in de kussens en de vloerkleden van Ferm Living. De Ferm Living plant box is nu al een echte klassieker vanwege zijn strakke design, maar ook voor verschillende soorten stijlvolle verlichting en allerlei stijlvolle, minimalistische accessoires kan jij bij Ferm Living terecht. Scandinavische meubels ten top!

#2 – House Doctor

Bij House Doctor vind je een volledige collectie meubels, verlichting en allerhande accessoires en decoratieve items. House Doctor kenmerkt zich door de typische Scandinavische stijl met Boheemse elementen. Ook voor keuken- en badkameraccessoires kan je bij House Doctor terecht, zo zijn de merken Meraki, Monograph en Nicolas Vahé allemaal onderdeel van House Doctor. Ben je gek op strak en modern? Dan vind je jouw musthaves ongetwijfeld bij dit mooie merk.

#3 – Bloomingville

Bloomingville is nog zo’n Deens merk dat in een vrij korte tijd een wereldwijd merk werd met een uitgebreide collectie. Bloomingville is geboren uit passie. De Deense Betina Stampe richtte Bloomingville op omdat zij haar woning continu wilde aanpassen en verrijken. Vandaag de dag kan je niet om Bloomingville heen. Elk jaar komt Bloomingville met maar liefst 8 verschillende collecties. Zo kan jij gedurende het jaar altijd op zoek naar nieuwe accessoires en vooral als je gek bent op Kerst zul je van Bloomingville houden. Ze brengen namelijk elk jaar een speciale Christmas collection uit!

Geef een reactie