De grootste keukentrends van 2022


Als we kijken naar de wereld van interieur, dan hebben we altijd te maken met trends. Dit is ook van toepassing op keukens. Of je nu gaat door een ingrijpende verbouwing of een kleine renovatie, je bent op dit moment druk zoekende naar de laatste trends. We hebben de grootste keukentrends van 2022 voor je op een rijtje gezet.

Breng kleur aan in het ontwerp van je keuken!

Vandaag de dag is het gebruik van kleur in het het ontwerp van een keuken gewilder dan ooit. Hierbij kun je denken aan zachte pastelkleuren, maar ook meer uitgesproken kleuren worden vaker gebruikt. Zo werken kleuren zoals donkergrijs, groen en donkerrood erg goed in keuken in een klassiek design. Wat de beste kleur is, hangt volledig af van je persoonlijke smaak en natuurlijk de stijl van de keuken. Uiteraard zijn er online meer dan genoeg voorbeelden te vinden, zodat je alvast de nodige dosis inspiratie op kunt doen.

Bijzondere items geef je een extra speciale plek in open kasten in de keuken

Misschien ben je op dit moment in het bezit van een leuk kookboek, je hebt een fantastische fruitschaal uit een ver land of een keukenmachine dit het showen waard is. Bijzondere items geef je een extra speciale plek in open kasten in de keuken. Deze kasten kunnen makkelijk worden geïntegreerd ik bijvoorbeeld een kookeiland, naast een wijnklimaatkast of in het vaste meubel tegen de muur aan. Deze open kasten zijn in tal van uitvoeringen te verkrijgen, waaronder smalle en rechthoekige formaten en grote vierkante formaten.

Heb je al aan de juiste accessoires gedacht, zoals een BK pannenset kopen?

Je gaat zonder twijfel enorm veel plezier beleven aan jouw gloednieuwe keuken. Maar heb je op dit moment bijvoorbeeld ook al aan de juiste accessoires voor in de nieuwe keuken gedacht? Een BK pannenset kopen staat bijvoorbeeld op je to-do lijstje als je van het gas af gaat en overstapt op elektrisch koken. Met deze accessoires en meer weet zeker dat koken een feestje gaat worden!

Geef een reactie