Ledstrips voor sfeervolle en energiezuinige verlichting in huis!

Wil jij graag een beetje sfeer je huis inbrengen op een energiezuinige manier? Dan zijn led strips wellicht iets voor jou. Dit soort verlichting brengt direct een leuke sfeer in je huis die je flexibel kan gebruiken. Zelfs op de moeilijke plekken in huis kan er met een handomdraai sfeer worden gecreëerd. Lees vooral verder om meer te weten te komen over led strips. 

Waarom kiezen voor led strips? 

Ledstrips zijn de perfecte sfeerverlichting voor in huis aangezien je het flexibel kunt gebruiken. Het is indirecte verlichting wat inhoudt dat de lichtbron niet meteen de ruimte verlicht maar zal schijnen op het plafond of op de muur. Het licht wordt dus weerkaatst waardoor de kamer een sfeervol effect krijgt. De led strips zijn super gemakkelijk in te korten en daarom kun je ze altijd netjes wegwerken in het interieur. Je hebt dan geen last van een lelijk snoer bijvoorbeeld. Ook handig is dat je met een led strip afstandsbediening de verlichting gemakkelijk kunt aanpassen.

Ledstrips in de badkamer

Je kunt in alle ruimtes van het huis gebruik maken van de led strips. Zo is dat ook bij de badkamer het geval. Je kunt hier zo creatief mogelijk mee zijn om de ultieme sfeer te creëren. Je kunt bijvoorbeeld de led strips heel leuk rondom de badkuip plaatsen. Of wat dacht van de led strips rondom de spiegel? Je moet hierbij wel oppassen met het gebruik van andere verlichting want de led strips moeten wel goed tot hun recht komen natuurlijk. 

Ledstrips in de keuken

Bij de keuken moet je echter wel een andere functie in gedachten houden dan bij de badkamer. Bij de badkamer ga je natuurlijk voor die ultieme relaxte sfeer maar in de keuken moet je ook je goed kunnen concentreren bij het koken of het lezen van de krant. Toch mag de keuken er ook natuurlijk gezellig uitzien. Het namelijk wel de plek waar je met het gehele gezin bij elkaar komt. Een bijzondere knusse sfeer kan ook hier gecreëerde worden door middel van led strips. Als je de led strips koopt met een dimmer kun je zo de functie en felheid van de strips aanpassen op de gelegenheid. 

Ledstrips in de tuin

Je wilt natuurlijk ook dat de fijne sfeer van je huis overloopt in de tuin. Daarom is het een goed idee om led strips in de tuin op te hangen. Hier kun je ook weer super creatief mee zijn. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van de strips langs een paar traptreden of langs het looppad. 

Geef een reactie