Leukste cadeaus voor de kerst

Ben jij nog op zoek naar een tof cadeau voor onder de kerstboom? Dan is dit een artikel wat jij écht verder moet lezen. Wij hebben de beste cadeau’s voor jou op een rijtje gezet, succes verzekerd! Ben je in een vrijgevige bui? Dan kun je dit najaar een eettafel met epoxy kopen.

Epoxy resin art

Ben jij opzoek naar een cadeau voor een creatief iemand? Geef ze dan een set van epoxy resin art. Hiermee kan hij of zij aan de slag en zelf de leukste items creëren. Met resin art kun je toffe sieraden maken en nog veel meer. Wist jij bijvoorbeeld dat je ook kunt schilderen met verschillende soorten epoxy? Afhankelijk van de dikte kun je met epoxy schilderijen maken of verschillende meubels van een leuke kleur voorzien.

Een drift- of slipcursus

Een ander heel leuk cadeau om te krijgen of weg te geven zijn drift- of slipcursussen. Wist jij dat wanneer je een slipcursus afrond je een leuke procentuele korting krijgt op je maandelijkse autoverzekering? Je krijgt tot 30% korting op de maandelijkse premie! Zeker voor beginnende bestuurders is dit een forse korting want zij betalen in verhouding een hogere premie dan ervaren bestuurders.

Dyson Air Wrap

Mocht je nog een goed cadeau zoeken voor je partner, vriendin, zus of nichtje dan zit je met een Dyson Air Wrap altijd goed. Met dit apparaat kunnen zij hun haren stijlen als nooit tevoren.

Een houten epoxy meubel

Hout en epoxy zijn beide zeer trendy om als meubelen in huis te zetten. Dit komt waarschijnlijk omdat ze zeer duurzaam zijn en tegen een flink stootje kunnen. Het wordt ook steeds populairder om zelf je meubelen te maken of upcyclen. Wist je dat er hele bedrijven zijn ontstaan door het upcyclen van meubels? Ze kopen deze in grote hoeveelheden op bij een kringloper en herstellen deze tot glorieuze staat. Belangrijk is wel dat je na het opknappen van deze meubels, ze ook goed moet onderhouden. Benieuwd naar hoe je houten meubels goed onderhoud? Klik dan op het linkje hiervoor!

Geef een reactie