Ontsnappen naar de zon

Wil je je geest even opfrissen omdat je moe bent van al het werken? Even uitrusten en genieten van een fijne zonvakantie? Zonnebaden op het strand, onderwaterzichten verkennen en cocktails drinken zijn de beste manieren om van de vakantie te genieten. Er zijn veel zonvakantie bestemmingen die je kunt bezoeken. Je kunt bijvoorbeeld een vakantie Zakynthos, Curaçao, Griekenland, Spanje of Turkije boeken. Deze bestemmingen bieden comfortabele resorts om in te verblijven. Bovendien garanderen deze plaatsen het hele jaar zon. Heb je een probleem met het reisbudget? Je kunt dan ook kiezen voor een stedentrip naar bijvoorbeeld Valencia, Sevilla of Rome. Hier zijn de details van de zonvakantiebestemmingen die het proberen waard zijn.

Vakantie naar Curaçao

Een vakantie Curacao is een aan te raden zonvakantie. Dit eiland verwelkomt het hele jaar door toeristen. Aangezien dit eiland een warm klimaat heeft, zul je je comfortabel voelen. Curaçao is gelegen in de Caribische Zee. De belangrijkste attracties van dit eiland zijn de prachtige zeeën, strandfeesten en de gekleurde huizen. Het wordt aanbevolen om een auto te huren om dit eiland te verkennen. Je kunt niet alleen genieten van het strand landschap op Curaçao, maar je kunt ook een leuke ervaring hebben door het onderwaterleven te ontdekken. Huur daar gewoon snorkel- of duikuitrusting. Vervolgens kun je in de zee rondzwemmen met schildpadden of vissen. De hoofdstad van dit eiland, Willemstad, biedt een schilderachtig uitzicht op kleurrijke huizen. Vergeet op deze locatie niet een foto te maken. Daarnaast kun je naar Christoffel Park en Shete Boka National Park gaan om te genieten van wilde dieren.

Vakantie naar Zakynthos

Zakynthos is een eiland in Griekenland. Dit eiland trekt veel toeristen door het aanbieden van een prachtig strand landschap. Een van de beste bestemmingen die je moet bezoeken is Navagio Beach. Dit strand is bekend als Shipwreck Beach. Op deze locatie ligt een schip gestrand op het kiezelstrand. Het strand is omgeven door hoge rotswanden. Je kunt het geweldige uitzicht op de baai vanaf de rotswand zien. Helaas is dit strand alleen per boot bereikbaar. Een andere interessante bestemming op Zakynthos is Dafni Beach. Dit eiland wordt gebruikt om Caretta schildpadden te beschermen. Wil je genieten van nachtelijke feesten? Je kunt dan naar Cameo Island gaan. Dit privé-eiland biedt overdag een spectaculair uitzicht. ’s Avonds wordt het echter een hippe club voor feesten.

Vakantie naar Italië

Italië staat bekend om zijn pasta, pizza en wijnen. Dit land is ook populair vanwege de charmante stranden en oude steden. Je vakantie in Italië doorbrengen is een slimme beslissing. Italië biedt vooral in de zomer een gezellige sfeer. Er zijn veel vakantiepakketten te boeken in

dit land. Je kunt bijvoorbeeld een stedentrip maken naar Venetië, Toscane, Rome en nog veel meer. Nederlanders bereiken Italië vaak met de auto. Je kunt er ook met het vliegtuig heen. De meest populaire bestemmingen in dit land zijn de Bloemenriviera, Venetiaanse Rivièra, Elba, Sardinië en Sicilië. De zomer is de perfecte tijd om te genieten van het prachtige uitzicht op het meer. De bekendste meren in dit land zijn het Comomeer, het Lago Maggiore en het Gardameer. Er zijn verschillende dus mogelijkheden genoeg om in Italië te verblijven. Je kunt je nachten doorbrengen in een hotel, appartement of op de camping.

Geef een reactie