Op zoek naar een vloerkleed? Dit zijn de meest populaire kleuren.

Populaire kleuren vloerkleed

Een vloerkleed is een deel van ons interieur waar we vaak niet zo veel aandacht aan besteden. Dit is iets heel geks, want aan de rest van ons interieur besteden we wel een hele hoop aandacht. Als je meubelen je niet meer blij maken verander je ze zo weer, als je nieuwe kaarsen wilt in je interieur haal je die zo, maar als je kleed vervangen moet worden duurt dit meestal een hele tijd. Dit is hartstikke zonde, want dat groen vloerkleed dat al jaren in jouw kamer ligt, kan misschien vervangen worden door een kleed dat de sfeer in de kamer helemaal af maakt.

Welke soorten vloerkleden heb je?

Het is dus geen slecht idee om te kijken naar nieuwe vloerkleden. Een nieuw vloerkleed uitzoeken kan echt een hele zoektocht zijn, en soms zie je door de bomen echt even het bos niet meer. Er zijn ook zo enorm veel vloerkleden. Een aantal populaire kleden op dit moment zijn de vintage kleden, de ronde kleden en de jute kleden. Maar naast deze kleden heb je bijvoorbeeld ook nog de hoogpolige varianten en bijvoorbeeld de perzische. Er is dus een hele hoop keuze wat betreft het soort kleed!

Waar leg je een vloerkleed neer?

Als je dan eenmaal een kleed uitgekozen hebt, is het ook prettig om een plek te weten waar je hem neer kan gaan leggen. Er zijn een aantal plaatsen uitermate geschikt voor het plaatsen van een vloerkleed. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onder je bankstel, zodat je lekker met je voeten over een kleed kan lopen om op de bank te ploffen. Maar ook onder de eettafel en in de slaapkamer misstaat een vloerkleed zeker niet! Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om je kleed in nog andere ruimtes in het huis te leggen, bijvoorbeeld in een hal of de studeerkamer.

Welke kleuren zijn populair.

Om inspiratie op te doen over kleden is het misschien prettig om te weten welke kleuren er momenteel populair zijn voor een kleed. Je moet natuurlijk altijd kijken naar je eigen stijl en smaak als het aankomt op interieur, maar je kan natuurlijk altijd even inspiratie opdoen bij de trends. Momenteel zijn de kleuren rood en groen erg populair als het aankomt op interieur. Je moet dan vooral denken aan donkergroen en donkerrood, of zelfs bordeaux rood. Als je het wat rustiger wilt houden in huis, doen kleuren zoals wit en grijs het ook altijd heel goed in een vloerkleed. Een kleur zoals beige staat ook altijd heel netjes en fris in je interieur!

Maak het jezelf makkelijk en bestel!

Als je het jezelf makkelijk wilt maken, dan bestel je een vloerkleed lekker online. Hierdoor kan je makkelijk alle kleden bekijken en uitzoeken welke voor jou de beste optie is, en je kleed wordt ook nog eens zonder gedoe thuis geleverd. Ideaal!

Geef een reactie