Review: Basic ABS Filament Oranje

Basic ABS Filament Oranje

ABS Basic: top filament voor beginnende gebruikers van een 3d printer

Ben je op zoek naar een vaas of bloempot voor in de tuin die niet iedereen al heeft? Kijk dan eens naar Basic ABS Oranje. Dit filament heeft het kenmerk dat het erg mooie en sterke voorwerpen oplevert. ABS is een van de beste soorten filamenten die tegenwoordig op de markt te verkrijgen is. Het wordt door veel beginnende gebruikers van een 3D printer gebruikt en dat heeft een reden. 

ABS heeft een goede reputatie onder de gebruikers omdat het erg duurzaam is, maar ook om andere redenen. Het heeft ook grote voordelen ten opzichte van andere PLA filamenten omdat je met een relatief prima temperatuur kan gaan printen. Ook het feit dat het product nauwelijks krimpgedrag vertoont na het printen en het feit dat het product weinig last heeft van warping, maakt dit product erg goed.

Welke ontwerpen met het basic ABS filament (oranje)?

Met Basic ABS Oranje kan je verschillende gebruiksvoorwerpen produceren. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk om het te printen met een 3D printer. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tafel die je zelf ontworpen hebt? Het paar dingen die je hiervoor nodig hebt zijn een 3D printer en het juiste filament met de juiste diameter. 

Als je een goed ontwerp hebt, is het een goed idee om dit met een 3D printer te maken. Je moet er echter wel om denken dat de 3D printer niet kan weten waar je het voorwerp voor gaat gebruiken. Je moet dus wel een juist ontwerp maken. Hier kunnen specialisten je, zo nodig mee helpen.

Het bewaren van de basic ABS oranje

Als je Premium ABS Oranje gaat gebruiken, zal je het in opgerolde vorm in een soort verpakking thuis krijgen. Het is dan belangrijk om er goed op te letten dat het goed bewaard blijft. Dit doe je door het koel te bewaren. Het gaat namelijk om thermoplastische polymeer. Dit reageert bij een verhoogde temperatuur.

Geef een reactie