Snel huis verkopen, hoe doe je dat?

Er kunnen verschillende redenen zijn waardoor je jouw woning zo snel mogelijk wilt verkopen. Dit kan zijn omdat er momenteel dubbele woonlasten zijn waar je graag vanaf zou willen. Het is mogelijk dat jouw gezondheid plotseling achteruitgaat waardoor je op korte termijn genoodzaakt bent om de woning te verlaten. Ook is het mogelijk dat de financiële situatie onzeker is, waardoor je je woning wilt verkopen. Snel huis verkopen? Dit kan bij Mercari.nl.

De woningmarkt in Nederland

Het is bekend dat de afgelopen jaren de huizenprijzen in Nederland flink zijn gestegen, dit met zeker 8%. In november 2021 waren de prijzen soms wel 20% hoger dan een jaar hiervoor. 

Bij de reguliere verkoop van woningen met tussenkomst van een makelaar is het vaak zo dat er enige tijd moet worden gewacht op een makelaar, de nieuwe bewoners en de uiteindelijke overdrachtsdatum. Deze weg duurt gemiddeld van 16 weken. 

Gaat dit proces je niet snel genoeg? Je kunt via Mercari snel je huis verkopen, dit zonder tussenkomst van een makelaar!

Snel huis verkopen bij Mercari

Hoe langer een huis te koop staat, hoe moeilijker het wordt om de woning te verkopen. Het is belangrijk dat een woning zo snel mogelijk verkocht wordt tegen goede verkoopwaarden. Daarom kun je met jouw koopwoning terecht bij Mercari.nl! Zij kopen woningen van iedereen die een woning snel wil verkopen.

Deze snelle verkoop brengt vele voordelen met zich mee! Zo betaal je bij Mercari.nl geen courtage en notariskosten; scheelt in de portemonnee! Daarbij worden er geen ontbindende voorwaarden meegenomen binnen het koopcontract, hierdoor heb je de zekerheid die je wellicht nodig hebt. De verkoop van jouw woning kan al binnen een week, hierbij verhuis je pas wanneer dat jouw ook uitkomt. Het grootste voordeel is natuurlijk wel dat alles omtrent de verkoop voor je wordt geregeld. 

Een huis verkopen doe je natuurlijk niet dagelijks. De (ver)koop van woningen is de specialisatie van Mercari, daardoor weten zij precies wat hiervoor nodig is!

Hoe verloopt het proces bij Mercari?

Bij Mercari kun je eenvoudig uw koopwoning aanmelden. Wanneer er vanuit Mercari interesse is, dan ontvangt je vrijblijvend een bod, dit al binnen 2 werkdagen! Vanaf dit moment kun je rustig, goed nadenken of je akkoord gaat met deze richtprijs. Indien je akkoord gaat, dan wordt er een bezichtiging gepland. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een definitief bod op de woning!

Als je hiermee akkoord gaat, wordt de overdrachtsdatum afgesproken en worden alle administratieve zaken door Mercari.nl geregeld! Bij de notaris wordt alles getekend en ontvang je de netto koopsom. Zo kun je dus erg snel uw woning verkopen!

Kan ik mijn woning aanmelden bij Mercari?

Mercari is er voor iedereen die graag snel en zonder zorgen een woning wil verkopen. De verkoop van een bedrijfspand of bouwgrond is ook mogelijk. In vele verschillende situaties kun je terecht bij Mercari, waaronder:

  • Er zijn velen die dubbele woonlasten hebben en hier graag vanaf willen. Wil je snel je huis verkopen? Dat kan!
  • Stellen die gaan scheiden willen vaak gauw van hun woning af, om deze reden kun je ook bij Mercari terecht.
  • Ook zijn er mensen die de lasten hebben van vastgoed dat al geruime tijd te koop staat. Wanneer je hiervan af wilt is het mogelijk om via Mercari jouw woning te verkopen. 

Herken je jezelf in één van deze situaties? Meldt jouw woning dan aan bij Mercari voor een snelle verkoop.

Geef een reactie