Verhuizen naar Rotterdam, dit zijn de 5 voordelen!

UPDATED: Dit artikel is bijgewerkt op december 29th, 2021 om 06:20 pm

Rotterdam, je houdt ervan of helemaal niet! Maar menigeen zal je vertellen dat Rotterdam de mooiste stad van Nederland is. Zo kun je er van alles doen, van een museum tot aan een voetbalwedstrijd en van een goed concert tot heerlijk een dag slenteren door de vele straatjes en steegjes die Rotterdam rijk is. Ga je binnenkort verhuizen naar Rotterdam? Dan hebben wij nog wel een aantal tips voor je!

Verhuizen naar grote hoogtes

Rotterdam heeft prachtige rijtjeshuizen, en bij een iets groter budget zijn er ook mooie vrijstaande woningen te vinden. Maar daarnaast heeft Rotterdam ook heel veel appartementen, voor ieder budget is er een woning te vinden. Tip: ga je verhuizen naar Rotterdam en heb je een prachtig appartement weten te bemachtigen? Let dan even goed erop of er een lift aanwezig is. Niet voor de dagelijkse boodschappen maar voor de verhuizing. Is die er namelijk niet? Dan is het raadzaam een verhuislift te huren in Rotterdam. Is er wel een lift? Ook dan is het aan te raden om een verhuislift te huren in Rotterdam. Vooral wanneer je grote meubels mee gaat verhuizen. Deze passen vaak niet in de lift, en wanneer ze wel passen neemt het erg veel tijd in beslag. Voorkomen is beter dan genezen en een goede voorbereiding is het halve werk. Wanneer je trouwens een verhuisbedrijf in gaat schakelen en vertelt dat je gaat verhuizen naar Rotterdam, dan geven zij het zelf wel aan om een verhuislift te huren in Rotterdam!

Voor ieder iets te doen

Ben je gewend aan de grote stad? Dan ben je vast niet verbaasd over de vele dingen die er in Rotterdam te doen zijn. Maar wanneer je uit een kleinere stad komt of uit een dorp, dan mag je de eerste weken je agenda wel vrij houden om te kunnen genieten van alle mooie dingen die Rotterdam je te bieden heeft. Zo biedt het centrum van Rotterdam heel veel leuke plekjes om te genieten van een drankje of een lekker hapje. Daarnaast vind je in het centrum van Rotterdam ook genoeg plekken waar je in de weekenden een dansje kunt wagen. Hou jij meer van wat rustigere plekken? Ook dan heeft Rotterdam je genoeg te bieden! Bezoek eens het fotomuseum in Rotterdam of breng een bezoekje aan de bekende kunsthal. Wil je nu echt graag genieten van de rust? Dan kun je heerlijk wandelen langs het water en genieten van de verschillende boottaxi’s die Rotterdam rijk is. Maar ook het Zuiderpark en park Schoonoord zijn zeer zeker een bezoek waard.

Makkelijk bereikbaar

Nog een groot voordeel van Rotterdam, de bereikbaarheid! Je kunt er makkelijk met de auto komen, maar maak je liever gebruik van het openbaar vervoer? Ook dan is dat heel goed mogelijk wanneer je gaat verhuizen naar Rotterdam. Ook jezelf vervoeren binnen de stad Rotterdam is makkelijk te doen met het openbaar vervoer, Rotterdam heeft zelfs de boottaxi! Hou je liever van een beetje bewegen? Dan kun je er ook voor kiezen om een fiets aan te schaffen wanneer je gaat verhuizen naar Rotterdam. Wil je een keer een dagje Rotterdam verlaten en een andere stad bezoeken? Geen probleem, Rotterdam heeft meerdere stations en met de Intercity ben je zo op de nieuwe plaats van bestemming!

Geef een reactie